[ad_1]

Kapaklıspor, Pazar günü Kapaklı ÇOSB Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya Haruncan, Baran ve Marvin Jefferson’un elinden bulduğu sayılarla hızlı başlarken, Mersin takımı da bulduğu sayılarla maça ortak oldu. Karşılaşmanın ilk çeyreğini Kapaklıspor’un 21-17 üstünlüğü ile sona erdi. 

Karşılaşmanın ikinci çeyreğine etkili başlayan Mersin Büyükşehir Belediye Spor, sert savunması ile Kapaklıspor’a hücum fırsatı vermedi. Karşılaşmanın ilk yarısı Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün 40-31’lik üstünlüğü ile sona erdi. 

MAĞLUBİYETLE AYRILDI

 

Mücadelenin 3. çeyreğinde Kapaklıspor hücumda etkili olsa da Mersin ekibi bulduğu dış atışlarla farkı korudu. Karşılaşmanın üçüncü çeyreği konuk ekibin 60-50 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın son çeyreğinde taraftarının desteği ile bir ara farkı 4’e kadar indiren Kapaklıspor, savunmadaki hatalarla rakibine sayı verince fark yeniden açıldı. 

Kapaklıspor, sahadan 81-73 mağlup ayrıldı. Mersin 5’inci haftada 4’üncü galibiyetini alırken Kapaklıspor 5 haftada 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *