[ad_1]

Yarışmayla ilgili bakanlıktan yapılan açıklamada “Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla dünden bugüne ve bugünden yarına uzanarak millî eğitim olgusu ile birlikte vatan ve millet sevdalısı olma özelliğinin öğretilmesi; öğrencilere millî eğitimin öneminin kavratılması amacıyla düzenlenecek yarışmada il millî eğitim müdürlükleri kendi ekibini kurabilecek” denildi. 

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLER GÖREV ALACAK

“100. Yıl ve Eğitim” temalı kısa film yarışmasının; deneysel, belgesel ve canlandırma türlerinde hazırlanarak değerlendirmeye alınacağı ifade edilen açıklamada “Filmlerde öğrenciler, öğretmenler ve eğitim kurumu yöneticileri başta olmak üzere eğitimin tüm paydaşlarına görev verilebilecek.  

İl millî eğitim müdürlükleri, bu yarışma kapsamında yükseköğretim kurumları ile iş birliği yaparak danışmanlık ve ekipman desteği alabilecek. Son katılım tarihi 22 Kasım larak belirlenen kısa film yarışması neticesinde ödül almaya hak kazanan ekipler, ödüllerini 10 Aralık tarihinde Ankara’daki MEB Şûra Salonu’nda gerçekleştirilecek törende alacak” ifadelerine yer verildi. 

Haber Merkezi

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *