[ad_1]

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, haftanın ilk gününde mesaiye sabahın  erken  saatlerinde annesinin köyü olan İnecik köyünde başladı. Köy kahvesinde vatandaşlarla bir  araya gelen Başkan Albayrak, vatandaşların talep, şikayet ve önerilerini dinlerken, büyükşehir belediyesinin çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi. 

SONA YAKLAŞILDI

 

Başkan Albayrak, sonrasında Şarköy-Süleymanpaşa arasındaki bağlantı yolunda incelemelerde bulundu. Şarköy’e bağlı Güzelköy (Melen) ile Süleymanpaşa’ya bağlı Ormanlı mahalleleri arasındaki 17 kilometrelik yolun yapımında sona yaklaştıklarını belirten Albayrak, “Yeşil ile maviyi, ormanla denizi, Süleymanpaşa ile Şarköy’ü birleştiriyoruz. 

Bağlantı yolu tamamlandıktan sonra vatandaşlarımız daha kısa bir sürede doğal güzelliklerimizi seyrederek ulaşımlarını yapabileceklerdir” dedi. 

CUMA GÜNÜ AÇILIYOR

Bağlantı yolunun açılışının 13 Ekim’de yapılacağını ifade eden Albayrak, tüm vatandaşları Cuma günü yapılacak olan açılış törenine davet etti. 

MÜREFTE TURİZM TESİSİ’Nİ İNCELEDİ

 

Bağlantı yolundaki incelemelerinin ardından Şarköy’ün turistik ve tarihi açıdan önemli değerlerinden olan Mürefte Mahallesi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Mürefte Turizm Tesisi’ni yerinde inceleyen Albayrak, “En kısa sürede hizmete açmayı planlandığımız tesisimiz ile ilimize gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayarak doğal güzelliklerimiz ve mavi bayraklı plajlarımızla buluşturacağız” dedi. 

Haber / Buse AKIN
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *