[ad_1]

Öğrencilerin başarısı için tüm kurumların seferber olduğunu belirten Vali Yunus Sezer, “Bizler kıymetli yavrularımızın başarısı için elimizden gelen tüm gayreti, tüm desteği, tüm kapasitemizi kullanarak ortaya koyacağız. Tabi bu çalışmaları hayata geçirirken en büyük destekçilerimiz sevgili öğretmenlerimiz ve kıymetli ailelerimiz olacak. Başarıyı; hep birlikte, gönül birlikteliği ile çalışırsak yakalayacağımızı biliyoruz. Bizler çok büyük bir aileyiz. Sevgili yavrularımız için istiyoruz ki; tüm kurumlarımız en üst seviyede katkı sunsun, onlara her türlü desteği birlikte verelim. Unutmayalım, en kıymetli yatırım, geleceğimiz olan çocuklarımız için yapacağımız çalışmalardır, onların mutluluğu, onların başarısıdır” ifadelerini kullandı.

OKUL – AİLE İŞ BİRLİĞİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ HEDEFLENİYOR

 

Bir Kahvenizi İçeriz projesi kapsamında yapılan ev ziyaretleriyle; eğitiminde başarıyı arttırmak için ebeveynlerin yardımının ve desteğinin alınması, okul ve aile iş birliğinin güçlendirilmesi, öğrencilerin sosyal, kültürel, sportif becerilerinin geliştirilmesi, desteklenmesi, iş birliğinin geliştirilmesi, öğrencilerin ev ortamlarında gözlemlenerek daha yakından tanınması, okul-aile arasında eğitsel birliktelik sağlanması, öğrencilerin okullarına olan aidiyet duygularının geliştirilmesi amaçlanıyor.

ZİYARETLER BAŞLADI 

 

Proje kapsamında vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum müdürleri, il genelindeki üst düzey yöneticiler, okul müdürleri ve öğretmenler ile birlikte öğrencilerin ailelerine ziyaretler gerçekleştiriliyor. Önümüzdeki günlerde ziyaretlere devam edilecek.

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *