[ad_1]

Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, Osmanlı Köyü’nde düğün ve nişan gibi törenlerin yapıldığı ancak şu an kullanılmayan çadır ve çevresindeki alanın turizme kazandırılması gerektiğini kaydederek, “Turizm destinasyonuna dahil edilmeli” dedi. 

Edirne İl Genel Meclisi Ekim Ayı Üçüncü Birleşiminde kentteki projelere ilişkin rapor sunuldu.

“PROJE YANLIŞ ÇİZİLDİ” 

 

Kente yararlı olan projelerin vatandaşa katkısının sürdüğü ancak bazı projelerin işlerliğini kaybettiği, Havsa ilçesine bağlı Osmanlı Köyü’ndeki Osmanlı Otağ Köy Cazibe Merkezi Projesi’nin de bunlardan biri olduğu belirtildi. İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, Trakya Kalkınma Ajansı ve İl Özel İdaresi iş birliğinde başlatılan projenin Osmanlı’ya, tarihe yakışan bir cazibe merkezi olarak planlandığını söyledi. 

Projenin maliyetinin üzerinde bitmesine rağmen sürdürülebilir bir proje olmadığını ileri süren Geçmiş, “Yerinde yapmış olduğumuz araştırma ve inceleme neticesinde projenin yanlış çizildiğini belirledik. Yanlış projeden dolayı hiçbir kullanıcıya yer teslimi yapılamamış” ifadelerini kullandı. Geçmiş, projenin revize edilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. 

Haber / Menşure KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *