[ad_1]

Sabahın erken saatlerinde Kapaklı’ya gelen Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımları ve projeleri yerinde incelerken, planlanan tüm çalışmalar için de istişarelerde bulundu. Vatandaşlarla da görüşen Albayrak, onların görüş ve önerilerini aldı.

 

Dünkü mesaisine Kapaklı’da başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Kapaklı Şube Müdürü Necmi Ölke ile bir araya gelerek, Kapaklı’da sürdürülen çalışmalarla ilgili genel durum değerlendirmesi yaptı. 

İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Kapaklı’da bulunan su arıtma tesisinde ve çeşitli bölgelerde incelemelerde bulunup personelden bilgi alan Albayrak, “Vatandaş odaklı hizmet anlayışımızla, şehrimiz ve halkımız için var gücümüzle çalışarak hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi. 

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Başkan Albayrak, Bahçeağıl ve Uzunhacı Mahallelerinde de vatandaşlarla buluştu. Bahçeağıl Mahalle Muhtarı Kenan Çelik ve Uzunhacı Mahalle Muhtarı Mehmet Çakır ile mahallelerin genel durumuna ilişkin istişare yapan Albayrak, talep ve ihtiyaçlarla ilgili değerlendirmede bulundu. 

Haber / Buse AKIN

 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *