[ad_1]

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, ilçenin değişik noktalarında devam eden çalışmaları inceledi.  

“KISA SÜREDE TAMAMLANACAK”

Durak Mahallesi Demirhattı Caddesi’nde devam eden yol yenileme çalışmalarını inceleyen Gerenli, Fen İşleri Müdürü Mehmet İbrikçi’den bilgiler aldı. Lüleburgaz’da konforlu ve güvenli yollar yapmak için canla başla çalıştıklarını belirten Gerenli, Demirhattı Caddesi’nde de çalışmanın kısa süre içinde tamamlanacağını belirtti.  

BALKAN EVİ YÜKSELİYOR

 

Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, İstasyon Caddesi’nde yapımı devam eden ve Lüleburgaz Belediyesi’nin geçmişle gelecek arasında köprü kuracak önemli projelerinden olan Balkan Evi’nde de incelemelerde bulundu. 

Yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Gerenli, Balkan Evi tamamlandığında bölgemizdeki Balkan mirasının gün yüzüne çıkarılacağını, göçmen kültürüne ait eski fotoğraf, vesika, evrak, kıyafet, mutfak gereçleri, tarım aletleri ve zanaat ekipmanlarının burada sergileneceğini söyledi.

ATIL ALAN YEŞİL ALANA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

Hürriyet Mahallesi Eski İstasyon Caddesi’nde bulunan atıl alanın halkın yararlanabileceği yeşil alana dönüştürülmesi için çalışmalar devam ederken, söz konusu alanda da incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, alanın en kısa sürede kullanıma açılacağını belirtti.

Haber / Ebru CÜNİ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *