[ad_1]

Cumartesi Pazarı için geçici olarak tahsis edilen alanda, pazar esnafını ve alışverişini yapan vatandaşları ziyaret eden İba, “Pazarcı esnafımız da alışverişini huzurla yapmak isteyen hemşerilerimiz de bizim için çok kıymetli. Seslerine daima kulak verecek, dileklerini, beklentilerini bugün olduğu gibi, yarın da dinlemeye devam edeceğiz” dedi. 

 

 

 

 

“BÜYÜK BİR GURURLA ÜSTLENECEĞİM” 

 

Pazar ziyaretinin ardından Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Edirne Şube Başkanı Ali Bilgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen İba, “Bana takdim ettikleri, büyük bir gururla üstleneceğim Onursal Başkanlık unvanı ve bu nazik teveccühleri için yürekten teşekkür ediyorum. Emekli polislerimizin hak ve hizmetlerini daha da güçlendirmek için istişarelerimizi ve desteklerimizi daima sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

“CAN CANA, GÖNÜL GÖNLE OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

 

Daha sonra Barutluk Mahallesi Eski TOKİ Mevkiinde Emine Ardalı’nın hanesine konuk olan İba, “Kendisine ve samimi komşularına, yakın ilgileri, güzel muhabbetleri için çok teşekkür ediyorum. Biz Edirne Belediyesi’ni, halkın belediyesi yapmak için bu yoldayız. Göreve gelince de hemşerilerimizle böyle can cana, gönül gönle olmayı sürdüreceğiz” dedi. Ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde Özge Küçükkaragöz’ün evine misafir olan İba, “Güzel bir cumartesi gecesi sohbeti ile hemşerilerimizin dileklerini, beklentilerini dinledik. Edirne’yi dinlemeye, duyulmayan tüm sesleri duymaya devam” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

“GÖNÜLLÜ BİR BİRİM KURMAK HEDEFLERİMİZ ARASINDA”

 

Pazar günü de ziyaretlerini sürdüren Başkan Adayı İba, Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği (MAG/AMESAR) İl Temsilcisi Tuğberk Emre Aktaş ve AFAD akreditasyonuna hazırlanan 42 gönüllü ile eğitimlerinde bir araya geldi. İba, “Acil müdahale konularında sivil toplum insiyatiflerinin önemini, en acı günlerimizde de gördük, yaşadık. Bu kadar önemli bir konuda faaliyet gösteren derneğimize destek olmak; sözümüz! Ayrıca, yerel yönetim olarak elimizi taşın altına sokarak; Edirne Belediyesi bünyesinde gönüllü bir birim kurmak da hedeflerimiz arasında” dedi. 

 

“EDİRNE’NİN GELECEĞİNİ HER BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ” 

 

Edirne 69 Bayburt Taş Ocağı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Turan’ı ve derneği de ziyaret eden İba, “Edirne’mizde vatandaşlarımızın kurdukları hemşeri derneklerinin toplum içinde pekiştirdiği dayanışma ve birliktelik ruhu çok kıymetli. Aynı birleştirici güç ile, Hep birlikte Edirne’yiz diyoruz. Hep Birlikte Edirne’yiz ve Edirne’mizi hep birlikte güzelleştireceğiz” ifadelerini kullandı. Daha sonra Yıldırım Merkez’deki esnafı ve kahvehanelerdeki vatandaşları ziyaret edip, hatırlarını soran İba, “Hemşerilerimizle bir araya geldiğimiz her ortamda bize gösterdikleri sıcak, samimi ilgi ve destekleri ile Edirne’nin geleceğine çok daha umutla bakıyoruz. Gönül köprülerimizi kurduk, şimdi sırada Edirne’nin geleceğini her birlikte inşa etmek var” dedi. 

 

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *