[ad_1]

İlk olarak Süleymanpaşa Sahili’nde bulunan Macaristan Prensi ||. Ferenc Rakoczi’nin Anıtı ve alanın düzenlenmesi hususunda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Albayrak, “Macaristan’dan gelecek misafirlerimizin şehrimizde bulunan tarihi ve kültürel noktalarında yapacakları ziyaretler öncesi; 2 adet kayrak taşından 30 metrekare patika yol, 43 metrekare ahşap korkuluk, 42 metrekare traverten heykel kaide alanı yapımı, 3 adet 28 metrekare ay taşı çiçeklik, ⁠2 adet ahşap kitabe, 85 metrekare çim serimi, ⁠2000 adet mevsimlik çiçek dikimi, 585 adet çalı dikimi gerçekleştirilmiştir” dedi. 

 

 

 

 

İNCELEMELERDE BULUNDU 

 

Daha sonra Çorlu’ya geçen Başkan Albayrak, Çorlu’da bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Gölbaşı Parkı’nda yapılan yenileme çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulundu. Albayrak, “Sağlıklı yaşamın önemli unsurlarından biri olan spor aktivitelerinizi ve yürüyüşlerinizi parklarımızda keyifli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Parklarımızda düzenli olarak temizlik ve bakım çalışmaları yürütülmektedir” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

AKAY’A BAŞARILAR DİLEDİ 

 

Çerkezköy’e geçen Albayrak, partisinin yeniden Belediye Başkan Adayı gösterdiği mevcut Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. İki dönemdir Çerkezköy Belediye Başkanlığı yapan Vahap Akay’ı tebrik eden Albayrak, “Kendisine çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum” dedi. 

 

 

 

 

“ŞEHRİMİZ VE İLÇEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, ziyaretlerini Saray’da sürdürdü. Yapılan ön seçimde oyların çoğunluğunu alarak Cumhuriyet Halk Partisi Saray Belediye Başkan Adayı olan Abdül Taşyasan’ı ziyaret eden Albayrak, “Kendisini adaylığından dolayı tebrik ediyor, yerel seçim süreci ve sonrası yapacağı tüm çalışmalarında başarılar diliyorum. Şehrimiz ve ilçemiz için hayırlı olsun” dedi. Saray Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen’i de makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunan Albayrak, çalışmalarında başarılar diledi. 

 

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *