[ad_1]

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çamlık Sosyal Tesiste düzenlenen kahvaltıda Kapaklı’nın 14 mahallesinde görev yapan mahalle muhtarları ve 31 Mart seçimlerinde 21 mahalle muhtarlığı için adaylığını açıklayan muhtar adayları ile bir araya geldi. Kahvaltıya AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal ve MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün de katıldı. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Toplumsal sorumlulukla mahallelerine, Kapaklı’ya hizmet etmek için yola çıkan muhtar adaylarına başarılar dileyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 5 yıldır uyum içerisinde çalıştıkları mevcut muhtarlara da hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 

 

 

 

 

 

“BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

Kapaklı’da oluşturulan yeni mahallelerle birlikte mahalle sayısının 14’ten 21’e yükseldiğini dile getiren Belediye Başkanı Çetin, “142 bin 662 olan nüfusumuzla, 21 mahallemizle Türkiye mozaiği olan güzel ilçemizde büyük bir aileyiz” dedi. 

 

“ORTAK NOKTAMIZ KAPAKLI”

 

Amaçlarının, ortak noktalarının Kapaklı olduğunu kaydeden Çetin, “Bu doğrultuda bugüne kadar olduğu gibi 31 Mart seçimlerinden sonra da siz kıymetli muhtarlarımızla ortak akıl ve istişareyle kentimize hizmet etmeye devam edeceği” diye konuştu. 

 

Haber / İrem BANÇO

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *