[ad_1]

Hayırsever iş insanı Murat Turut ve kardeşleri, Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi’nde Yörükoğlu Sokak’ta babaları adına yaptırdıkları ve geçtiğimiz yıl Ağustos ayında ibadete açılan Hacı Halis Turut Camisi’nin ardından, Kapaklı’ya 8 Derslikli 4-6 Yaş Kur’an Kursu da kazandıracak. 

 

PROTOKOL İMZALANDI

 

Kapaklı’da Turut İnşaat, Gıda, Hafriyat Firması tarafından 8 derslikli 4-6 Yaş Kuran Kursu yaptırılacak. Kuran Kursu’nun yaptırılmasına dair protokol önceki gün Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İl Müftüsü Mustafa Soykök, Turut İnşaat, Gıda, Hafriyat Firması Yönetim Kurulu Başkanı Murat Turut tarafından imzalandı.

 

“ALLAH HAYRINIZI KABUL ETSİN”

 

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, imza öncesinde yaptığı konuşmada “Ben genel olarak hayır işi yapan insanlara siz çok şanslısınız diyorum çünkü önce Allah size mal, mülk verdi, servet verdi. Bununla birlikte bu maldan, mülkten hayır ve hasenat yapmakla ilgili o duyguyu da verdi. Allah hayrınızı kabul etsin. Allah razı olsun” dedi. Vali Soytürk, yapılacak olan Kur’an Kursu’nun Kapaklı’ya ve Tekirdağ’a hayırlı olmasını temenni etti. 

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *