[ad_1]

TOBB Edirne İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Salih Görkem Aras, TOBB Edirne Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcıları Zeynel Tora Tospacı, Tolga Sezer, genç girişimciler Gökhan Aktaş, Ali Can Akıncıoğlu, Burak Bora Çetin, Erdal Şeker, Ahmet Kahvecioğlu ve İbo Can Girgin, ilk olarak Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı’yı ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri Aylin Alabak, Selçuk Ataklı, Onur Yılmaz, Meclis Üyesi Onur Güven ve Genel Sekreter Erdem Başak da yer aldı. 

 

 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ 

 

Ticaret, sanayi, tarım ve turizm alanları üzerine istişarelerde bulunulan ziyarette konuşan Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, “Nazik ziyaretlerinden dolayı TOBB Edirne GGK Başkanı Salih Görkem Aras, TOBB Edirne Genç Girişimler Kurulu Başkan Yardımcıları Zeynel Tora Tospacı, Tolga Sezer, genç girişimcilerimiz Gökhan Aktaş, Ali Can Akıncıoğlu, Burak Bora Çetin, Erdal Şeker, Ahmet Kahvecioğlu ve İbo Can Girgin’e teşekkür eder, çalışma hayatlarında başarılar dileriz” dedi.

 

KAYMAKAM YILMAZ’I ZİYARET ETTİLER 

 

Genç girişimler, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’ı da ziyaret etti. Ziyarette TOBB Edirne Genç Girişimciler Kurulu’nun çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan girişimciler, proje ve çalışmalarında Kaymakam Yılmaz’dan destek istedi.

 

 

 

 

“BÖLGEMİZİ TÜM ALANLARDA TEMSİL EDİYORUZ” 

 

TOBB Edirne Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Salih Görkem Aras, Başkan Yardımcıları Zeynel Tora Tospacı, Tolga Sezer, genç girişimcilerimiz Gökhan Aktaş, Ali Can Akıncıoğlu, Burak Bora Çetin, Erdal Şeker, Ahmet Kahvecioğlu, İbo Can Girgin ve Keşan TSO Basın Yayın Sorumlusu Burak Çakır, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile de bir araya geldi. Edirne Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Salih Görkem Aras, “Ziyaret kapsamında TOBB Edirne GGK çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Yapacağımız proje ve çalışmalar üzerine başkanımızdan desteklerini istedik. Edirne Genç Girişimler Kurulu olarak bölgemizi tüm alanlarda temsil etmeye devam ediyoruz” dedi. Başkan Helvacıoğlu da “Deneyimlerimizi paylaştık, yarınlar için rotamızı oluşturduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. Genç girişimcilerimiz ile gurur duyuyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. 

 

 

 

KURULUN ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİLER 

 

Keşan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Kemalettin Uslu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erman Yörük’ü de ziyaret eden genç girişimciler, TOBB Edirne Genç Girişimciler Kurulu’nun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Heyet, İpsala’da da ziyaretlerde bulundu. İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’ı ziyaret eden TOBB Edirne Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Salih Görkem Aras, Başkan Yardımcıları Zeynel Tora Tospacı, Tolga Sezer, genç girişimciler Ali Can Akıncıoğlu, Ahmet Kahvecioğlu, İbo Can Girgin ve Keşan TSO Basın Yayın Sorumlusu Burak Çakır, kurulun çalışmaları hakkında bilgi verip, proje ve çalışmalarında Başkan Ünsal’dan destek istedi.

 

 

 

 

KAYMAKAM SEVGİLİ İLE BİR ARAYA GELDİLER 

 

İpsala ziyaretleri kapsamında Kaymakam Ömer Sevgili, Keşan TSO Meclis Başkanı Ahmet Koru ve İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer ile İpsala Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde bir araya gelen genç girişimciler, İpsala Karma Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi aldı. İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer ve Genel Sekreter Cüneyt Altınbaş’ı da ziyaret eden heyet, çalışma ve projeleri hakkında bilgi verdi. 

 

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *