[ad_1]

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele kapsamında bilgilendirme ve KADES uygulamasının tanıtımına yönelik çalışmalarına devam ediyor. 

 

BROŞÜR DAĞITILDI 

 

Bu kapsamda Edirne İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından, Süloğlu ilçesine bağlı Sülecik ve Domurcalı Köylerinde ikamet eden vatandaşlara, 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun hakkında broşür dağıtıldı. 

 

KİTAP HEDİYE EDİLDİ 

 

Aile içi şiddetin önlenmesine dair bilinçlendirme çalışmalarının yanı sıra KADES mobil uygulamasının amaçları ve kullanımı doğrultusunda eğitim de verildi. Köy okullarında eğitimine devam eden çocuklara da Jandarma Çocuk Dergisi ve Jandarma Boyama kitabı hediye edildi. 

 

“GÜÇLÜ VE KARARLI ŞEKİLDE DEVAM EDİLECEK” 

 

Jandarmadan yapılan açıklamada, “Kadına karşı şiddetin önlenmesi, emniyet ve asayişin sağlanarak vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerine, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. 

 

Haber / İrem BANÇO 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *