[ad_1]

CHP Genel Merkezi’nin Tekirdağ’da ön seçim kararı aldığı ilçelerden Ergene’de üyeler, belediye başkan adayını belirlemek üzere sandığa gitti. Toplam 4 adayın yarıştığı örgüt denetimindeki ön seçimde sandıktan Rasim Yüksel çıktı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi, Ergene’deki belediye başkan adayını, ön seçim ile belirledi. Örgüt denetiminde Pazar günü 10.00-17.00 saatleri arasında Marmaracık Düğün Salonu’nda yapılan ön seçimde 4 aday yarıştı. 

 

 

 

 

SANDIKTAN RASİM YÜKSEL ÇIKTI 

 

Sandıkların kapanması ve oy sayımının ardından sonuçları Ön Seçim Kurulu Başkanı, CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç açıkladı. Ön seçime, yeniden aday adayı olan mevcut Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile Ercüment Tuncay, Nuh Nuhoğlu ve Servet Yıldız katıldı. Toplam 2 bin 157 seçmenden bin 838’inin oy kullandığı, bin 819 oyun geçerli olduğu seçimin galibi, 752 oy alan mevcut Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel oldu. Bin 819 geçerli oyun 60’ını Ercüment Tuncay, 382’sini Servet Yıldız, 625’ini Nuh Nuhoğlu aldı.

 

 

 

 

“KAZANAN PARTİMİZ, KAZANAN ERGENEMİZ OLACAK”

 

Ön seçimin galibi Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Parti meclisimizin aldığı karar uyarınca Ergene ilçemizde gerçekleştirilen ön seçimde öncelikle aday adayları Nuh Nuhoğlu, Servet Yıldız ve Ercüment Tuncay başta olmak üzere katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ il başkanımız Şenol Özgür Taşmerdivenli, Tekirdağ Milletvekillerimiz İlhami Özcan Aygun, Nurten Yontar, Ergene İlçe Başkanımız Ramadan Duran, il ve ilçe yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Candan Yüceer, Çorlu Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt, Saray Belediye Başkan adayımız Abdül Taşyasan ve bin 800’ü aşkın parti üyemizin katılımıyla demokrasi şölenimizi gerçekleştirdik. Desteğini esirgemeyen tüm üyelerimize, meclis üyelerimize, hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Şimdi vakit kaybetmeden yerel seçimlerde yeniden partimizin bayrağını Ergene’de dalgalandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Demokrasimize sahip çıkan tüm üyelerimizi yerel seçimlerde de aynı kararlılıkla desteğe ve çalışmaya davet ediyorum. Kazanan partimiz, kazanan Ergenemiz olacak. Sevgi kenti Ergenemizde daha yapacak çok işimiz var” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

“TEKİRDAĞ’IMIZ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAK HEP BERABER KAZANACAĞIZ”

 

Yüksel’i tebrik eden CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer de “Ergene ilçemizde partimizin gerçekleştirdiği önseçim sonucunda Belediye Başkan Adaylığı için seçilen Rasim Yüksel’e başarılar diliyorum. Ergene Belediye Başkan Adayımız Rasim Yüksel’in belediye başkanlığının ilk gününden bugüne kadar yaptığı hizmetleri bir adım öteye taşıyacak, Tekirdağ’ımız için birlikte çalışacak hep beraber kazanacağız” dedi. 

 

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *