[ad_1]

 

Muratlı’da gazetecilerle bir araya gelen AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel’e AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin, Cumhur ittifakı il ve ilçe yöneticileri ile partililer de eşlik etti. 

“YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAYA HAZIRIZ”

“Tekirdağ İçin Gerçek Belediyecilik” vizyonu ile Muratlı’da yeni bir başlangıç yapmaya hazırız olduklarını belirten AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, hedef ve projelerini paylaştı. Basın buluşmasının ardından S.S. 271 Muratlı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Tarım Kredi Kooperatifi ve Ziraat Odası ile Milliyetçi Hareket Partisi Muratlı İlçe Başkanı’nı ziyaret ederek, kuruluş ve teşkilatların başkanları ve yönetimleriyle fikir alışverişinde bulunan Yüksel, Muratlı’da muhtarlarla da bir araya geldi. 

 

MUHTARLARLA DA BİR ARAYA GELDİ

Muratlı’da ve Tekirdağ’da gerçekleştirilecek olan projelerle ilgili muhtarlarla fikir alışverişinde bulunan Yüksel, muhtarların talep ve beklentilerini de dinledi. Yüksel, “Her bir adımımızı, Muratlı ve Tekirdağ’ımızın daha parlak bir geleceğe ulaşması adına atıyoruz!” dedi. 

ERGENE’DE DE ZİYARETLERDE BULUNDU

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, beraberindeki heyetle birlikte Ergene’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.  Cumhur ittifakının yöneticileri ve partililerle birlikte Ergene’deki Ulaş Tarım Kredi Kooperatifi, Ulaş Spor Avcılar – Erzurumlular Derneği, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Bulgaristan Göçmenleri Derneği ile Samsunlular Derneği’ni ziyaret eden Yüksel, dernek ve kooperatif yöneticileriyle fikir alışverişinde bulundu. 

 

“TEKİRDAĞ’IMIZ İÇİN HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL YARINLARA YÜRÜYORUZ”

Ergene’de muhtarlarla da bir araya gelerek onların talep ve sorunlarını dinleyen Yüksel, “Ergene ilçemizin zengin kültürel mirasını ve sanayi potansiyelini daha da ileriye taşıyacak projelerimizle, Tekirdağ’ımız için hep birlikte daha güzel yarınlara yürüyoruz!” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *