[ad_1]

 

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli personele; trafik kuralları, kış lastiği ve önemi, kış şartlarında araç kullanımı, güvenli sürüş, geçiş üstünlüğü, mevsimsel araç lastik ve bakımı, emniyet kemeri kullanımı ve önemi konularında eğitim verildi. 

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması, can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

 

EMNİYET KEMERİNİN ÖNEMİNE DEĞİNİLDİ

Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri tarafından kurum personellerine verilen eğitim faaliyetleri kapsamında Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli personele; trafik kuralları, kış lastiği ve önemi, kış şartlarında araç kullanımı, güvenli sürüş, geçiş üstünlüğü, mevsimsel araç lastik ve bakımı, emniyet kemeri kullanımı ve önemi konularında eğitim verildi. Jandarma ekipleri, “Güvenli bir trafik akışının sağlanması ve sıfır kaza düsturuyla, meydana gelen can ve mal kayıplarının önlenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine aralıksız olarak devam edecektir” 

Haber / Menşure KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *