[ad_1]

Ziyarette konuşan Tekirdağ Ülkü Ocakları Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, “Ülkü Ocakları olarak 14 Mayıs Milletvekilliği ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sahada gençlik buluşmalarından gençlik mitinglerine, esnaf ziyaretlerinden aile ziyaretlerine kadar ciddi bir mücadele ortaya koyduk. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimde de daha fazlasını yapmak suretiyle bu dönemde Cumhur İttifakının başta büyükşehir olmak üzere tüm ilçe belediye başkan adaylarımıza sahip çıkacağız. Ciddi bir mücadele ortaya koyacağız. Seçimin kazanılabilmesi için Ülkü Ocakları olarak daha fazlasını yapacağız” dedi. 

 

“SEÇİMİN GÖRÜNEN YÜZÜ OLACAĞIZ”

 

Çalışma programlarını hazırladıklarını dile getiren Zıvalıoğlu, “Süreç ilerledikçe biz de ev ziyaretleriyle, gençlik buluşmalarıyla, yapacağımız diğer toplantılarla bu süreci ilerleteceğiz. Daha birebir bir çalışma metoduyla hareket edeceğiz. Özellikle hem kitlelere hitapta hem de ailelerle bir araya gelebilmeye özen göstereceğiz. Ülkü Ocakları olarak seçimin görünen yüzü olacağız. Cumhur ittifakına, seçimi kazandıran en önemli faktörlerden biri olacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Muratlı ve Saray ilçelerindeki adaylarına da ciddi destekler oluşturacağız. Şu anda gözümüzü her mahiyette Cumhur İttifakı olarak Büyükşehir Belediyesi’ne dikmiş vaziyetteyiz. Şuna da gönülden inanıyoruz, Cumhur İttifakı olarak Büyükşehir Belediyesini kazanacağımıza inanıyoruz. Şu anda kazanmaya en yakın taraf olarak sayın Cüneyt Yüksel’i görüyoruz. Bunun için de Ülkü Ocaklarının her tarafıyla, eskisiyle yenisiyle, ülkücü hareketin tamamıyla sahada tam kadro bir mücadele ortaya koyacağız” diye konuştu. 

 

CUMHUR İTTİFAKINDAKİ TÜM BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

 

Önümüzdeki günlerde geçmiş dönem Ocak Başkanlarıyla bir toplantı düzenleyeceklerini dile getiren Hayrullah Zıvalıoğlu, “Hepsinden sahaya çıkmalarını isteyeceğiz. Bunun takibini ve denetimini yapacağız. Talep edip bırakmayacağız. aynı şekilde sahada da beraber çalışabilmenin yollarını ve yöntemlerini arayacağız. Bu süreçte Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılacağına inanıyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılmasıyla birlikte burada Cumhuriyet Halk Partisi’nin yarım bırakmış olduğu ya da yapamadığı, yerelde vatandaşta oluşturmuş olduğu hem kültürel hezimeti hem de de hizmet hezimetini inşallah Cumhur İttifakı belediyesinin toptan kaldıracağına inanıyoruz. Liderimiz sayın Devlet Bahçeli Bey de Türkiye vizyonunun gelişmesinde bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu her fırsatta ifade ediyor. Biz de liderimizin gösterdiği hedef doğrultusunda başta sayın Cüneyt Yüksel olmak üzere Cumhur İttifakındaki tüm belediye başkan adaylarımıza sahip çıkarak sahada bir mücadele ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı. 

 

“CİDDİ BİR MÜCADELE ORTAYA KOYACAĞIZ”

 

Seçimde Büyükşehir Belediyesi’ni Cumhur İttifakının kazanacağını dile getiren Zıvalıoğlu, “Büyükşehirde sayın Cüneyt Yüksel Allah’ın izniyle bu ipi göğüsleyecek. Şu anda kazanmaya en yakın aday kendisi. Ülkü Ocakları olarak sahada anket çalışması yaptık. Anketlerin de bize gösterdiği buydu. Önümüzdeki günlerde tekrar bir anket çalışması yapacağız. Yapacağımız anket çalışmasında kimin kazanacağından ziyade nerede eksiklerimizin olduğu konusunda saha analizleri yaparak, vatandaşların nelerden rahatsız olduğunu da görerek, özellikle son bir ayda yapacak olduğumuz programları bu minvalde yapacağız.  Hem adayımızla, hem Ülkü Ocakları olarak müstakil çalışma yürüterek sahanın her yerinde Cumhur İttifakının varlığının hissedilmesini arzuluyoruz. Yalnızca belediye başkan adaylarımızın etrafından gidip esnafı ziyaret etmek değil, onun haricinde de sahada görünür yüz ve güç olabilmeyi arzuluyoruz Ülkü Ocakları olarak. Bunun için de belediye başkan adaylarımızın tamamının arkasındayız. Ciddi bir mücadele ortaya koyacağız” dedi. 

 

“TEKİRDAĞ’IN BUGÜNE KADAR HAK ETTİKLERİNİ ALDIĞINI DÜŞÜNMÜYORUZ”

 

Tekirdağ Ülkü Ocakları Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, “Liderimizin göstermiş olduğu hedefe kilitlenmek suretiyle vatandaşlarımızın gerçek belediyecilik anlayışına kavuşabilmesi için bir mücadele ortaya koyacağız. Çünkü Tekirdağ’ın bugüne kadar hak ettiklerini aldığını düşünmüyoruz. Eksiklerinin olduğunu görüyoruz. Tekirdağ hem sanayi, hem turizm hem de tarım kenti. Ama her bir tarafı eksik kalmış vaziyette. Tarımda eksikler var, sanayide eksikler var, turizmde eksikler var. Tekirdağ her anlamda çok zenginliği olan bir şehir ama bu zenginliklerin yaşatılabilmesi gerektiğine inanıyoruz ve bunu da Cumhur İttifakının belediyelerinin yapabileceğini düşünüyoruz. Bu manada ciddi bir mücadele ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı. 

 

“KENDİ TABANIMIZA SAHİP ÇIKMAYA ÖZEN GÖSTERECEĞİZ”

 

12 Şubat itibariyle Ülkü Ocakları olarak sahada çalışmaya başlayacaklarını dile getiren Zıvalıoğlu, “Bu seçimin görünür yüzü olabilmek ve seçimin kazanılması için elimizden geleni yapacağız. Ülkü Ocakları olarak kendi tabanımıza sahip çıkmaya özen göstereceğiz. Anketlerde şunu gördük, Milliyetçi Hareket Partisi ile AK Parti seçmeninin oyları birleştiği takdirde bu seçim zaten kazanılıyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nin oyu çok önemli. Biz kendi seçmenimizin de gönül kırgınlığı, dargınlığı varsa bunun giderilmesi için mücadele göstereceğiz. Vatandaşımızla, özellikle gençlerimizle bir araya geleceğiz. İnşallah sürecin kazandıranı olacağız” dedi. 

 

“KAZANAN TEKİRDAĞ HALKI OLACAK”

 

Adayların da çok önemli olduğunu ifade eden Hayrullah Zıvalıoğlu, “Sayın Cüneyt Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkan adayı. Tecrübesi, Süleymanpaşa’da yapmış olduklarının ona bir referans olması, bunlar bu yarışta önem arz ediyor. Vatandaşlara bir şeyler anlatırken neler yapılabileceğiyle alakalı Süleymanpaşa ilçesinden örnekler vererek hareket edebileceğiz. Yapılabileceklerin reel olanlarını konuşacağız sahada. Bu seçimde özellikle Büyükşehir’in Cumhuriyet Halk Partisi’nden Cumhur İttifakına geçmesine şahitlik edeceğimize inanıyoruz. Bunun için de mücadele ortaya koyacağız. Ülkücü hareketin enerjisi ve Cumhur ittifakının sinerjisiyle kazanan Türk milleti, kazanan Tekirdağ halkı olacak” diye konuştu. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *