[ad_1]

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile DİSK Genel-İş Sendikası arasında ek protokol imzalandı. İmza töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Ülke olarak enflasyon gerçeğiyle karşı karşıyayız. Her alanda etkisini gösteren hayat pahalılığı halkımızı derinden etkiliyor. Ekonomik koşulların her geçen gün daha da ağırlaştığı böyle bir ortamda Büyükşehir Belediyesi olarak değerli emekçilerimizin yanındayız” dedi. 

 

 

 

 

“HER ZAMAN EMEĞİN EN YÜCE DEĞER OLDUĞUNU SAVUNDUK”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman emeğin en yüce değer olduğunu savunduklarını ve emekçilerin emeklerinin karşılığını verme gayreti içinde olduklarını söyleyen Albayrak, “Sendika temsilcilerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda ek protokol imzalanması konusunda uzlaşmaya vardık” diye konuştu. 

 

YÜZDE 50 ZAM YAPILDI

 

Albayrak, ek protokol ile birlikte toplamda yüzde 50’lik zammın büyükşehir ailesinin emekçilerine hayırlı olmasını temenni etti. Konuşmaların ardından ek zam protokolü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve DİSK Genel-İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Işık tarafından imza altına alındı. 

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *