[ad_1]

CHP Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adayı M. Onur Bozkurter, bugün saat 11.30’da Marmaraereğlisi İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. 

 

“HEP BİRLİKTE KARDEŞİMİN ARKASINDA DURACAĞIZ”

 

Programda konuşan Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Saim Boz, “Bugün burada yürüyüşümüze başlamamızın ilk günü olması dolayısıyla toplandık. Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımızın teveccühleriyle sayın Mustafa Onur Bozkurter ilçemizde belediye başkan adayı gösterildi. Bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bilhassa belediye başkan aday adayı olup da bugün de bizleri burada yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bugünden sonra hep birlikte kardeşimin arkasında duracağız. Birleşeceğiz, bütünleşeceğiz, Marmaraereğlisi’ni de kazanacağız” dedi. 

 

BABA YADİGARI ROZETİNİ BOZKURTER’E TAKTI 

 

Boz, kendisine babasının yadigarı olduğunu söyleyen rozeti de yakasından çıkartarak aday adayı M. Onur Bozkurter’e taktı. Boz, “Ben bu rozeti 2 aylık takıyorum. Belediyeyi aldığımız zaman, belediyeye girdiği gün bu rozet de çıkacak. Halkın başkanı olacak” dedi. 

 

“BURASI BİZİM BABA EVİMİZ”

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkan aday adaylığı için İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Tolga Çalışkan da yaptığı konuşmada, “Burası bizim baba evimiz. Buradan başka bir yere gitme durumumuz yok. İnsanlar baba evinde doğarlar, baba evinde ölürler, Biz Cumhuriyet Halk Partili bir ailenin çocuğu olarak, dedesi Mustafa Kemal olan bir gencim ben. İlçe Başkanlığı görevimin ardından belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundum. 5 yıl boyunca belediyesiz bir ilçe başkanlığının ne kadar zor olduğunu buradaki arkadaşlarımızla birlikte yaşadık. Artık bizim kaybetmeye bir dakika zamanımız yok. Birleşeceğiz, kazanacağız” diye konuştu. 

 

“HEPİMİZİN YOLU AÇIK OLSUN”

 

Marmaraereğlisi Beledİye Başkan Adayı M. Onur Bozkurter ise yaptığı konuşmada, “Hepimizin yolu açık olsun. Bu bir bayrak yarışıydı. Önceki dönem ilçe başkanım sayın Tolga Çalışkan’a, yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Burada belediyesiz bir örgütü yönetmek zordu. Çok fazla ekonomik sıkıntılar, manevi sıkıntılar oldu. Fakat çok şükür bugünlere kadar geldiysek, 6 oklu bayrağımız Ereğli’de dalgalanıyorsa, yönetim kurulu arkadaşlarımıza ve geçmiş dönem ilçe başkanımıza teşekkür borçluyuz. Çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 

“ANAHTARI SİZE GETİRECEĞİM”

 

Seçime yaklaşık 63 günün kaldığını söyleyen Bozkurter, “Aday adaylığı sürecini hepimiz yaşadık. 10 tane aday adayımız vardı. Bu süreçler heyecanlıdır, bazen üzüntülüdür, bazen sevinçlidir. Üzülenler oldu, sevinenler oldu. Fakat günün sonunda bugün Cumhuriyet Halk Partisi beni aday olarak gösterdi. İlçe başkanımız, örgütümüz bize sarıldılar, sizlerin karşısına çıkardılar. Allah’ın izniyle kapı kapı, ev ev gezip rekor oyla Marmaraereğlisi’ni tekrar Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi yapacağız. Başta genel başkanımız sayın Özgür Özel olmak üzere Parti Meclisi üyelerimize,  genel başkan yardımcılarımıza, il başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Candan Yüceer’e ve şahsıma teveccüh eden partililerimize, halkımıza şeref, namus sözü veriyorum. Ötekisi olmayan bir Marmaraereğlisi bugün itibariyle gelmiştir. 63 gün uyumayacağım. Minimum yüzde 65 oyla anahtarı size getireceğim” diye konuştu. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *