[ad_1]

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi Şarköy Belediye Başkan Adayı Alpay Var, Malkara Belediye Başkan Adayı Nergiz Karaağaçlı Öztürk, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Onur Bozkurter ve Hayrabolu Belediye Başkan Adayı Tuncer Başoğlu ile bir araya geldi. 

 

 

 

 

Geçtiğimiz haftalarda Süleymanpaşa’da yapılan parti gözetimindeki ön seçimden birinci çıkan Volkan Nallar ile Muratlı’daki ön seçimden birinci çıkan Varol Türel’i ziyaret ederek adaylıklarından dolayı tebrik eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün de partisinin Şarköy, Malkara, Marmaraereğlisi ve Hayrabolu adaylarıyla bir araya geldi. 

 

 

 

 

“ŞEHRİMİZ VE İLÇEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”

 

Şarköy’de 5 yıldır belediye başkanlığı yapan ve 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde yeniden aday gösterilen Alpay Var’ı Şarköy Belediyesi’ndeki makamında ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Alpay Var’ı Cumhuriyet Halk Partisi Şarköy Belediye Başkanlığı’na yeniden adaylığından dolayı tebrik ederek “Yerel seçim süreci ve sonrası yapacağı tüm çalışmalarında başarılar diliyorum. Şehrimiz ve ilçemiz için hayırlı olsun” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var da Albayrak’a teşekkür etti. 

 

 

 

 

MALKARA’DA PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

Şarköy’ün ardından Malkara’ya geçen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Malkara İlçe Başkanlığı’nda Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara Belediye Başkan Adayı Nergiz Karaağaçlı Öztürk ve partililerle bir araya geldi. Nergiz Karaağaçlı Öztürk’ü adaylığından dolayı tebrik ederek, adaylığının Malkara ve Tekirdağ’a hayırlı olmasını temenni eden Albayrak, “Kendisine yerel seçim süreci ve sonrası yapacağı tüm çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

 

YAPACAĞI TÜM ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

 

Başkan Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Onur Bozkurter’i de ofisinde ziyaret etti. Albayrak, “Değerli kardeşim Mustafa Onur Bozkurter’i adaylığından dolayı tebrik ediyor, yerel seçim süreci ve sonrası yapacağı tüm çalışmalarında başarılar diliyorum. Şehrimiz ve ilçemiz için hayırlı olsun” dedi. Malkara Belediye Başkan Adayı M. Onur Bozkurter de ziyaretinden dolayı Albayrak’a teşekkür etti. 

 

BAŞOĞLU’NU MAKAMINDA AĞIRLADI

 

Başkan Albayrak, Marmaraereğlisi ziyaretinin ardından makamında CHP Hayrabolu Belediye Başkan Adayı Tuncer Başoğlu’nu ağırladı. Kendisi ile gündeme dair sohbet edip görüş alışverişinde bulunan ve ziyaretinden dolayı teşekkür eden Albayrak, “Sayın Tuncer Başoğlu’nu adaylığından dolayı tebrik ediyor, yerel seçim süreci ve sonrası yapacağı tüm çalışmalarında başarılar diliyorum. Şehrimiz ve ilçemiz için hayırlı olsun” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir