[ad_1]

 

Ekipler ayrıca ilçede yol yıkama, arazözle su verme ve doğal afetlerin yanı sıra tehlike anında olan canlıları kurtarmak için gerçekleştirilen müdahale çalışmalarında da yer alıyor. 

Belediye Başkanı Ercan Özalp, “Bizler Vize Belediyesi olarak halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için ekiplerimizle beraber çalışarak, daha modern ve çağdaş, yaşanabilir bir Vize yaratmak asıl hedeflerimizdendir” dedi. 

 

“VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ” 

Başkan Özalp, 2 itfaiye aracı (merdiven uzunluğu 24 metre), 11 itfaiye personeli ile olay yerine anında müdahale de bulunduklarını kaydederek, “İtfaiye personellerimiz yıl içinde çeşitli eğitim programlarına da katılarak ekipman kullanımı, müdahale anında nasıl mücadele edileceği vb. konularda eğitim almaktadırlar. Yıl içinde okullarımızda, kurum ve kuruluşlarımızda yangın farkındalık eğitimleri ve doğal afetlere yönelik tatbikatlar yapılmaktadır. İlçe merkezimiz ve ilçemize bağlı köylerimiz ile çevre il ve ilçelerde de yaşanan yangınlara müdahale çalışmasında yer alınmaktadır. 2024 yılında da her türlü afet ve acil durumlarda vatandaşlarımızın yanında olacağız. Gönüllük bilinciyle bu kutsal görevi icra eden, büyük bir özveriyle çalışan kahraman itfaiyecilerimize teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” dedi. 

Haber / İrem BANÇO 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *