[ad_1]

 

Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda önceki gün saat 20.30’da Cumhur İttifakı’nın organizasyonunda Cengiz Kurtoğlu Konseri düzenlendi. 

“BUGÜNE KADAR KAYBEDEN HEP KIRKLARELİ OLDU”

Büyük Kırklareli Buluşması kapsamında düzenlenen konsere katılım yoğun oldu. Kurtoğlu, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen konserde, şarkılarını Kırklarelililer için seslendirdi. Kurtoğlu, konserde Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut’u da sahneye davet etti. 

 

 

Kırklareli’ni çok sevdiğini, 1 Nisan’da herkesin hayalini kurduğunu Kırklareli’ne kavuşacaklarına inandığını kaydeden Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, “Belediyecilik yürek ve sevgi işi. Bu gece buradan mesajı veriyoruz. Bugüne kadar kaybeden hep Kırklareli oldu, kaybeden hep biz olduk. İçim acıyor, kalbim acıyor. Bu kent bunları hak etmedi. Duygularınızla oynandı, duygularımızla oynandı. 

 

1 Nisan’dan sonra yepyeni bir kent meydana getireceğiz. Onların hayallerinin bile ulaşamayacağı bir Kırklareli meydana getireceğiz. Bunun sözünü veriyorum” dedi. Bulut’un konuşmasının ardından konser devam etti. 

 

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *