İstanbul, kültür ve sanatın kalbinin attığı bir şehir. Moi Sahne, bu renkli dünyaya güçlü bir katkı sunuyor ve gösteri sanatlarının en seçkin örneklerini izleyicilerle buluşturuyor. Peki, bu kültür şöleninin merkezindeki Moi Sahne nerede?Moi Sahne, İstanbul’un Başakşehir ilçesinde konumlanmıştır. Mall of İstanbul alışveriş merkezinin içinde yer alan bu modern etkinlik mekanı, şehrin önemli sahneleri arasında kendine sağlam bir yer edinmiştir. Adresi şu şekildedir:

Moi Sahne Adresi 

Mall of İstanbul, Süleyman Demirel Bulvarı No:100, Başakşehir, İstanbulMekana ulaşmak ise oldukça kolay! İşte farklı ulaşım seçenekleri:

Otobüsle Ulaşım

Birçok otobüs hattı, mekanın bulunduğu Mall of İstanbul’un önünde durmaktadır. İşte kullanabileceğiniz bazı otobüs hatları:141K: Kanuni Sultan Süleyman – Mahmutbey Metro
141M: Mecidiyeköy Metrobüs – Kanuni Sultan Süleyman
142E: İkitelli Sanayi – Mahmutbey Metro
146T: İkitelli Sanayi – Olimpiyat Metro
76O: Bahçeşehir – Mahmutbey Metro
98H: Avcılar – Mahmutbey Metro

Metro ile Ulaşım

Moi Sahne’ye en yakın metro durakları şunlardır:Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı: Mahmutbey durağında ininiz.
Başakşehir – Metrokent Metro Hattı: Mahmutbey durağında ininiz. Başakşehir durağında ininiz.
İkitelli Sanayi Metro Hattı: İkitelli Sanayi durağında ininiz.

Metrobüs ile Ulaşım

Moi Sahne’ye metrobüsle ulaşmak isteyenler için:Söğütlüçeşme-Başakşehir Metrobüs Hattı: İkitelli Sanayi durağında ininiz.

Arabayla Ulaşım

Özel aracınızla mekana gelmek istiyorsanız, TEM Otoyolu’ndan Mahmutbey gişelerine geçerek, Olimpiyat Stadı çıkışından çıkıp, Mall of İstanbul’a ulaşabilirsiniz.İstanbul’un kültür sanat hayatına yön veren Moi Sahne’ye ulaşım oldukça kolay. Sanat dolu anlar için bu mekan sizleri bekliyor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *