[ad_1]

 

12 Ocak’ta Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için Kapaklı Belediyesi tarafından Cuma namazı sonrasında mevlit programı düzenlendi.

 

Kapaklı Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif’in okunmasının ardından tüm şehitlerimiz için dualar edildi.

 

 

 Cuma namazı sonrasında düzenlenen Mevlid-i Şerif programına Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Gazi Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı, kurum amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program sonrasında vatandaşlara hayırsever Şef Fatma Bayrak’ın katkılarıyla Kapaklı Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan yemek ikram edildi. 

 

“ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANDIK”

12 Ocak tarihinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için Cuma namazı sonrasında bir araya geldiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şeriflerin okunmasıyla, duaların edilmesiyle şehitlerimizi rahmetle andık. Ruhları şad olsun. Rabbim tüm şehitlerimize makamların en güzeli olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (Sav) ile komşu olmayı, bizlere de onların aziz hatıralarına sahip çıkabilmeyi nasip etsin” dedi.

Haber / Erdal AYDIN

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *