[ad_1]

 

Vatandaşların taleplerini  ve şikayetlerini dinleyen Kaymakam  Güler, sorunların çözümü ve vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Vatandaşların taleplerini, şikâyetlerini ve dertlerini dinlemek, sorunları, ihtiyaçları yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla Kaymakam Mustafa Güler başkanlığında düzenlenen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Alaettin Türkmen, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Topcu, İlçe Sağlık Müdürü Rahmi Meral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, İlçe Müftü Vekili Muhammet Kapoğlu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ufuk İşcan, Süleymanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İlker Demirtaş ve Yağcı Mahallesi Muhtarı Mehmet Katırcı katıldı. 

 

“GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK”

Mahalle sakinlerinin sorunları ve taleplerini dinleyerek gerekli açıklamalarda bulunan Kaymakam Güler, sorunların çözümü için gerekli işlemleri yapmak üzere notlar alındı. Toplantıda vatandaşlar tarafından dile getirilen sıkıntılar ile ilgili, kurum müdürleri tarafından gerekli bilgilendirmeler yapılırken, Kaymakam Güler, sorunların çözümü ve vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Kaymakam Güler, toplantı sonrası Yağcı Mahallesinde bulunan Sağlık Evi ile Muhtarlık Binasını ziyaret ederken, yardıma muhtaç yaşlı bir vatandaşı da evinde ziyaret etti. 

Haber / Mehmet Burak TEKEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *