[ad_1]

 

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Çocuk Tiyatrosu Şenliği, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde yapılacak. Çeşitli tiyatro ve gösterilerin yanı sıra şenlik süresince Planetaryum gösterisi de gün boyu YKB Kültür Merkezi ana sahne fuaye alanında çocukları misafir edecek.

 
“ÇOCUKLARI TATİLDE DE YALNIZ BIRAKMIYORUZ”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Süleymanpaşa’daki çocuklara eğlenceli olduğu kadar eğitici ve verimli bir tatil geçirmeleri için destek olmak istediklerini ifade ederek, “Çocuklarımız her şeyin en iyisine layık. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana çocuklarımızın okul ve sosyal hayatlarını daha kaliteli hale getirmek için çok sayıda projeyi hayata geçirdik. 

 

Tüm ilkokul öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladık, açtığımız sayısız kursla farklı alanlarda kendilerini geliştirmelerine katkı sağladık, akademik destek verdik, çeşitli yarışmalarla sanata özendirdik, şehrimizi spor tesisleri ile donatarak boş zamanlarını geçirebilecekleri çok sayıda alternatif yarattık. Artık geleneksel hale getirdiğimiz yarıyıl şenliğimizle çocuklarımızı tatilde de yalnız bırakmıyoruz” dedi. 

ŞENLİĞE DAVET ETTİ

Çocuk Tiyatrosu şenliğinin tüm çocuklara açık ve tamamen ücretsiz olacağını ifade eden Uzunlar, tüm çocukları şenliğe davet etti. 

Haber / Mehmet Burak TEKEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *