[ad_1]

 

İş arayanlar ve iş dünyasına atılmak isteyen öğrenciler için İŞKUR’un sunduğu İş Kulüpleri programları büyük fırsatlar sunuyor. Tekirdağ İŞKUR’dan yapılan açıklamaya göre, İş Kulüplerinde düzenlenen 2 ile 5 gün süren eğitimlerde katılımcılar, 6 ile 15 kişilik gruplar halinde bir araya geliyorlar. Hem eğlenceli hem de öğretici olan bu eğitimlerde katılımcılar, sadece teorik bilgilerle sınırlı kalmayıp pratik yapma imkanı da buluyorlar.

İş dünyası ile ilgili merak edilen soruların yanıtlarını bulabileceğiniz, iş bulma süreçlerinde etkin teknikler öğrenebileceğiniz ve networking yapma fırsatı yakalayabileceğiniz bu eğitimler tamamen ücretsiz. Birbirinden farklı konularda düzenlenen İş Kulüplerinde kendinizi geliştirirken, aynı zamanda iş hayatına ilk adımınızı atmanız için gereken yönlendirme ve destek de sağlanıyor. İş arayanlar, öğrenciler ve işverenler için büyük bir imkan olan İş Kulüplerine en yakın olanını bulmak için İŞKUR’un resmi internet sitesindeki iletişim bölümünden yararlanabilirsiniz. 

 

Eğitimlerde “İş aramaya nereden başlayacağım?’, ‘Kendime en uygun işi nasıl seçeceğim?’, ‘İş başvuru formunu veya ön geçmişimi nasıl hazırlayacağım?’, ‘İşverenle görüşürken nelere dikkat etmeliyim?’, ‘İşverenler kimleri tercih ediyor?’ sorularına da yanıt bulabileceksiniz. Tekirdağ ve çevresindeki vatandaşlar için ‘İŞKUR’da İş Var’ sloganı ile yola çıkan bu programlar iş arama sürecindeki zorlukları aşmanızda büyük bir kolaylık sağlıyor.

Haber / Menşure KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *