[ad_1]

 

İbrice Limanı’nda incelemelerde bulunan Vali Yunus Sezer, hedeflerinin Saros bölgesindeki tüm sahil alanlarında ve limanlarında belirli bir standart oluşturarak, yapılacak işlerle ilgili olarak kooperatifler, dalış kulüpleri ile koordineli şekilde çalışmak olduğunu ifade ederek İbrice Limanında dalış turizminde cazibe merkezi haline getirilmesi, kanalizasyon ve su gibi altyapı problemleri, otopark alanı ve balıkçı kulübelerinin yapımı noktasında gerekli çalışmanın başlatılması talimatını verdi.

SAHİL DÜZENLEMESİ TALİMATI VERDİ

Yayla Sahili ve limanında da incelemelerde bulunan Vali Sezer, Yayla sahilinde kıyı bölgesinde dalgaların zarar verdiği evler ile ilgili bilgi alarak yerinde inceleme yaptı. Sezer, Yayla Limanın’da mendirekler, otopark alanı, kıyı bölgesindeki hanelere dalgaların vermiş olduğu tahribatın önlenmesine yönelik ihale çalışmalarının başladığını belirterek, sahil düzenlemesi ile ilgili talimat verdi. Sezer, çalışmanın bir an önce tamamlanması gerektiğini ifade etti. 

 

SAHİL ŞERİDİNİ İNCELEDİ

Vali Sezer, sahil hattında yaptığı incelemeler kapsamında Enez ilçesi Sultaniçe Limanı’nda da incelemelerde bulunarak kurum yetkililerinden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Vali Sezer daha sonra balıkçı teknesi ile Enez Limanı’na geçerek burada sahil şeridini inceledi.

Haber / Erdal AYDIN

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir