[ad_1]

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’nde elektrik dağıtım hizmeti sunan Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (TREDAŞ) armatür başlıklarını mama ve su kabı olarak sokak hayvanları ile buluşturan “Enerjimiz Küçük Dostlarımız İçin” Projesi ile yapay zekâ destekli dijital asistan “TREDAŞ Enerjik” Projesi, Nice Medya tarafından düzenlenen “6. CX Awards Turkey-Müşteri Deneyimi Ödülleri” yarışmasında ödüle layık görüldü.

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Önceki gün İstanbul’da Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen 6. CX Awards Turkey – Müşteri Deneyimi Ödülleri töreninde Enerjimiz Küçük Dostlarımız İçin Projesi’nin ödülünü şirket adına IC İçtaş Enerji Yatırım Holding Kurumsal İletişim Müdürü Ergin Akgün alırken, “TREDAŞ Enerjik” projesinin ödülünü ise TREDAŞ Müşteri Deneyimi ve Çağrı Merkezi Müdürü Ömer Yalçın aldı. 

 

TRAKYA ŞİVESİNE GÖRE TANIMLANDI

 

TREDAŞ’ın “Sektörde İlkler” ödülünü alan “TREDAŞ Enerjik” Projesi 2020 yılında devreye alındı. O dönemde Avrupa’da ilk olan bir yapay zekâ destekli dijital asistanı olan TREDAŞ Enerjik Projesi, Trakya Bölgesi’ne hizmet vermesinden dolayı yoğunlukta kullanılan şiveye göre tanımlandı. Sesli komutları da algılayan TREDAŞ Enerjik, elektrik dağıtım faaliyetlerinde her türlü bilgiyi müşterilerine aktarabiliyor.

 

MAMA VE SU KABINA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

 

Yaklaşık 4 yıldır devam eden “Enerjimiz Küçük Dostlarımız İçin” Projesi kapsamında kullanım ömrünü tamamlamış, yanmayan ve atık olarak ayrılan armatür başlıkları, sokak hayvanlarına zarar verebilecek vida ve tel gibi maddelerden ayrıştırılıyor. Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’nde TREDAŞ tarafından bu başlıklar mama ve su kaplarına dönüştürülürken, bugüne kadar üç ilde mama ve su kabına dönüştürülen armatür sayısının 300’ü aştığı belirtildi. 

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *