[ad_1]

 

Milletvekili Özkan, “Kentimiz için gecesini gündüzüne katarak çalışacağından emin olduğum başkanımla birlikte yol yürümek bizlere mutluluk ve onur vermektedir” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba günü MYK ve Parti Meclisi toplantılarının ardından 31 Mart yerel seçimleri için 242 seçim çevresindeki belediye başkan adaylarını açıkladı.

GERENLİ YENİDEN ADAY 

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, PM toplantısının ardından parti genel merkezinde açıklama yaptı. Toplantıda 242 seçim çevresinde belediye başkan adaylarını belirlediklerini ifade eden Yücel, “6’sı büyükşehir belediyesi, 15 il belediyesi, 189 ilçe belediyesi ve 33 belde belediyesi olmak üzere 242 seçim çevresi. Bugün belirlediğimiz belediye başkan adaylarımızın 23’ü kadın.

 

 Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde bir iddia ortaya koyduk. Kadının siyasetteki, toplumdaki, hayatın her alanındaki sorumluluklarını hayata geçirecek görevler alması, daha aktif olması ve eşit temsilin öncelikle CHP siyasetiyle birlikte tüm Türkiye’ye yayılması için bir irade ortaya koyacağımızı vadettik ve bugünkü belediye başkan adaylarımızı belirlerken de bu hassasiyete dikkat ettik” dedi. Lüleburgaz’ın mevcut Belediye Başkanı Murat Gerenli de yeniden aday gösterildi. 

“MUTLULUK VE ONUR VERİYOR”

Milletvekili Özkan, “Lüleburgaz’ımıza yaptığı hizmetlerle herkesin sevgisini ve takdirini kazanan, yeni dönemde de Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında tekrardan Belediye Başkan Adayımız olan değerli dostum Dr. Murat Gerenli’yi makamında ziyaret ettik. Kentimiz için gecesini gündüzüne katarak çalışacağından emin olduğum başkanımla birlikte yol yürümek bizlere mutluluk ve onur vermektedir” ifadelerini kullandı. 

“HAYALLERİMİZİN KENTİNİ YARATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli de “Sevdamız Lüleburgaz için daha çok çalışmaya, aydınlık geleceğimize yürümeye, kimseyi ayırmadan, şeffaf, hesap verebilir belediyecilik anlayışımızla hayallerimizin kentini yaratmaya ve yaşatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Haber / İrem BANÇO 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *