[ad_1]

Kırklareli’nde CHP Genel Merkezi tarafından yapılan ön seçimde galip olan mevcut Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, “Seçim akşamı televizyon ekranlarında gösterilen Türkiye haritasında Kırklareli yine kırmızı olsun. Öyle bir azimle çalışalım ki Türkiye’nin her yeri kırmızı olsun. Kırklareli’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını belediyemizde yeniden dalgalandıralım” dedi. 

 

7 Ocak’ta demokrasinin en güzel günlerinden birini yaşadıklarını ifade eden Başkan Kesimoğlu, “Bunun sonucunda beni yine partimizin belediye başkanı adayı yaptınız. Öncelikle bundan dolayı duyduğum memnuniyeti paylaşmama izin. Tüm saygıdeğer aday adaylarını da almış oldukları oylardan dolayı tebrik ediyorum” dedi. 

 

“2019’DA BAĞIMSIZ OLARAK KAZANDIM”

 

Siyasi hayatı boyunca her zaman ön seçimden yana olduğunu ifade eden Kesimoğlu, “2002’de Milletvekilliği Ön Seçiminde birinci oldum. 2011’de yine Milletvekilliği Ön Seçiminden 1’inci çıktım. 2014’te Parti Meclisimiz ve o dönemin saygıdeğer genel başkanı beni görevlendirdi, Belediye Başkanı seçildim. 2019’da halkın yaptığı doğrudan seçim ile birlikte bağımsız kazandım. 7 Ocak 2024 tarihinde yapılan ön seçimde de yine 1’inci olmak bana nasip oldu. Bu süreçte bana desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere üyelerimize, yol arkadaşlarıma ve halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

 

“KIRKLARELİ YİNE KIRMIZI OLSUN”

 

“Bütün Cumhuriyet Halk Partililer bilmeli ki ben bu partinin evladıyım” diyen Kesimoğlu, “Bu partiyi gönlümde taşıyarak büyüdüm, bu partide terbiye aldım. Büyüklerimiz tarafından bir öğrenci gibi yetiştirildim. Her kademesinde yıllarca görev aldım ve sizler gibi ben de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferiyim. Şimdi omuzlarımda çok ağır bir sorumluluk var. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ile Kırklareli Belediyesi’ni yeniden buluşturmaya kararlıyım. Bu sorumluluk ile hep beraber yol alacağız. Bugüne kadar kırdığımız, küstürdüğümüz, belki de kızdırdığımız, eksik bıraktığımız, yanına gitmeyi unuttuğumuz, yanında olamadığımız kim varsa hepsinden helallik istiyorum ve söz veriyorum. Bugünden itibaren 31 Mart ve sonrasındaki 5 yıl boyunca sürekli bu ağabeylerimizin, ablalarımızın, üyelerimizin, arkadaşlarımızın ve sevdiklerimizin yanında olacağız. Hep beraberdik, yine beraber yol alacağız. Sizleri bu büyük coşkuya davet ediyorum. Bu büyük katılıma gelin, bizimle beraber yolculuğa çıkın ve hep birlikte yeniden Cumhuriyet Halk Partililik ruhunu yakalayalım. Bütün yaşanmışlıkları bir kenara bırakalım ve yepyeni bir sayfa açalım. Seçim akşamı televizyon ekranlarında gösterilen Türkiye haritasında Kırklareli yine kırmızı olsun. Öyle bir azimle çalışalım ki Türkiye’nin her yeri kırmızı olsun. Kırklareli’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını belediyemizde yeniden dalgalandıralım. Sizleri çok seviyorum, sevgimizi göstermek üzere bugünden itibaren tek tek sizlere misafir olacağım. Telefonum, kapım, gönlüm sizlere sonuna kadar açıktır. Eminim ki sizler de beni aynı olgunluk ve sevgi ile karşılayacaksınız çünkü bizim çok büyük bir ortak dünyamız var, o dünyanın ismi Kırklareli, Cumhuriyet Halk Partisi ve Mustafa Kemal Atatürk’tür” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *