[ad_1]

 

Sözleşmeyi tavan ücretten imzalayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Görevde olduğumuz 10 yıl boyunca emeğin ve emekçinin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

Edirne Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen arasında anlaşmaya varılan Sosyal Denge Sözleşmesi’nin imza töreni, Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’nda yapıldı. İmza törenine Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Mücahit Dede, Birleşik Kamu İş Genel Sekreteri Mehmet Koç, Tüm Yerel-Sen Genel Hukuk ve Sözleşme Sekreteri Volkan Özdemir, Tüm Yerel-Sen Mali Sekreteri Burak Uzuntaş, Tüm Yerel-Sen Genel Örgütlenme Sekreteri Devrim Onur Erdağ, Tüm Yerel-Sen Genel Sosyal ve Dış İlişkiler Sekreteri Müsamettin Topuzoğlu, Tüm Yerel-Sen Genel Sekreteri Savaş Çerkez ve Tüm Yerel-Sen Edirne Şube Başkanı Mümin Tolgahan Arıcanlı ile belediyede görev yapan memur ve sözleşmeli personel katıldı. 

 

EN ÜST LİMİTTEN İMZALANDI

Sosyal denge sözleşmesinin bir kez daha en üst limitten imzalandığını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 10 yıllık görev süresi boyunca her zaman emeğin ve emekçinin yanında olduğunu, çalışanlarını enflasyona ezdirmemek adına elinden gelen çabayı gösterdiğini ve göstermeye de devam edeceğini belirtti. 

“ANANIZIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR”

Gürkan, “Biz sizlerle birlikte on yılda 10 büyük eser yaptık. Ekonomik krizler ve pandemi sebebiyle zaman zaman zorlandık ama biz bir şeyden vazgeçmedik; çalışanlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza verebileceğimizin en üstünü, en çoğunu, en tavanını verdik. Kıt imkânlarımızla, zorlanarak elde ettiğimiz imkânlarımızı, Edirne halkının menfaati için yaptığımız yatırımlara ve siz değerli çalışma arkadaşlarımızla paylaştık. Bugün imzalayacağımız sosyal denge sözleşmesinden alacağınız her bir kuruş ananızın ak sütü gibi helaldir. Hepimize hayırlısı olsun” dedi.

“EMEKÇİDEN YANA BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR”

Emek dostu bir belediye başkanı ile çalışmanın çok kıymetli olduğunu belirten Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Mücahit Dede de “Biz burada pazarlık yapmadık. Çünkü emek dostu, emekçiden anlayan bir belediye başkanımız var. Bizim vermiş olduğumuz mücadelenin en başında bu mücadeleyi yaşamış bir belediye başkanımız var. Başkanımız bizimle aynı düşünüyordu, bizim gibi bakıyordu. Talep ettiğimiz sosyal denge tavan ücretini hep aldık burada” derken, Birleşik Kamu İş Genel Sekreteri Mehmet Koç ve Tüm Yerel-Sen Edirne Şube Başkanı Mümin Tolgahan Arıcanlı da emekçiler adına Recep Gğrkan’a teşekkür etti. 

Haber / Menşure KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir