[ad_1]

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Sitesi ve Edirne Huzurevi’ni ziyaret eden Vali Sezer, görev başındaki itfaiye, Gümrük, Emniyet ve Jandarma personelleri ile AFAD, GAMER ve 112 ekiplerinin yeni yılını kutlayan Vali Sezer, Arda Hudut Karakolu’nu da ziyaret ederek vatanın, milletin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden sınırda nöbet tutan kahraman Mehmetçikle buluştu. 

 

 

 

 

Yılbaşı dolayısıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Sitesi ve Edirne Huzurevi’ni ziyaret eden Edirne Valisi Yunus Sezer, burada çocuklar ve yaşlılarla bir araya gelerek onların yeni yılını kutladı. 

 

İTFAİYE EKİPLERİNİ ZİYARET ETTİ

 

Vali Sezer, yeni yıla görevi başında giren personelleri de görevleri başında ziyaret etti. Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret eden Sezer, acil durumlar için 7/24 saat esasına göre görevi başında bulunan itfaiye ekiplerinin yeni yılını kutladı.

 

 

 

 

PERSONELLERİN VE VATANDAŞLARIN YENİ YILINI KUTLADI

 

Kapıkule Sınır Kapısı’nı da ziyaret eden Vali Sezer, burada nöbet başında görevlerini sürdüren Gümrük, Emniyet ve Jandarma personelleri ile buluşarak tüm personellerin ve vatandaşların yeni yılını kutladı. 

 

 

 

 

“BİN 213 PERSONELİMİZ GÖREV YAPIYORLAR”

 

Kapıkule’de bir basın açıklaması yapan Sezer, “Serhat şehri, Ülkemizin batıya açılan kapısı Kapıkule’den kıymetli Edirnelilerimizin yeni yılını kutluyorum.  Bugün Kapıkule’de hem gümrük hem emniyet personelimiz nöbet tutuyor. Edirne’mizde de yılbaşının huzur içerisinde geçirilebilmesi için emniyet, jandarma ve sahil güvenlik olmak üzere bin 213 personelimiz görev yapıyorlar. 239 aracımız, sahil güvenlik personelimiz ile 5 adet bot ile denizlerde de güvenliğimizi sağlıyoruz” dedi.

 

NÖBET TUTAN MEHMETÇİKLE BULUŞTU

 

Vali Yunus Sezer, Arda Hudut Karakolu’nu da ziyaret ederek vatanın, milletin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden sınırda nöbet tutan kahraman Mehmetçikle buluştu. Vali Sezer, görev yapan tüm personellerin yeni yılını kutladı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Yeni yıl dolayısıyla Cumhuriyet Karakolu’nu ziyaret ederek görevi başında bulunan personeller ile sohbet eden Sezer, daha sonra telsiz ile anonsa girerek görev başındaki personellerin yeni yılını kutladı. Sezer, vatandaşların huzur ve güven ortamında yeni yıla girmesi için görev başında olan tüm personellere başarılar diledi. Yılbaşı münasebetiyle gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında 112 Acil Çağrı Merkezi’nde görev yapan personellerle de bir araya gelen Sezer, aynı bina içerisinde bulunan AFAD, GAMER ve 112 ekiplerinin de yeni yılını kutladı. Vali Sezer, vatandaşları etkileyen acil durumlar karşısında kesintisiz hizmet sunan tüm personellere görevlerinde başarılar diledi.

 

HASTANEYİ ZİYARET ETTİ

 

Vali Yunus Sezer, yeni yıl ziyaretleri kapsamında Edirne Sultan 1’inci Murat Devlet Hastanesi Acil Servisi ve Yenidoğan Ünitesini ziyaret etti.  Vatandaşların sağlığı için 7/24 esasına göre çalışan tüm sağlık personellerine görevlerinde başarılar dileyen Vali Sezer, görevi başında hizmet veren tüm sağlık personellerinin yeni yılını kutladı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *