[ad_1]

Cumartesi günü saat 10.00’da Beyaz Konak’ta düzenlenen kahvaltıya AK  Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Sinan Meral, Abdurrahman Yekeler, Atakan Danış, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Özgür Sönmez, Engin Camcı ve Funda Serfiçe, Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Musa Kavlak, Tekirdağ Servis Araçları İşletmeciliği Esnaf Odası Başkanı Aşkın Gündoğdu ve STK temsilcileri katıldı. 

 

 

 

 

“20 YILDIR ÇERKEZKÖY’DE İKAMET EDİYORUM” 

 

Davetine icabet ederek kahvaltı programına katılan herkese teşekkür eden Cemil Çelik, “1976 yılında doğdum. Aslen Van Çaldıranlıyım. 20 yıla yakın Çerkezköy’de ikamet ediyorum. Çerkezköy’de ticaret yapıyorum. Aynı zamanda Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Başkan Yardımcısıyım” dedi. 

 

 

 

 

“ACILARINI YÜREĞİMİZİN DERİNLİKLERİNDE HİSSETTİK”

 

Son zamanlarda kahraman askerlerimizin şehit haberlerinin kendilerini derinden üzdüğünü söyleyen Çelik, “Acılarını yüreğimizin derinliklerinde hissettik. Ben de bir şehit ailesi olarak bu tarifi olmayan acıyı çok iyi bilirim. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. Belediye Başkan aday adaylarıyla yakından tanışmak için bu kahvaltıyı organize ettiklerini söyleyen Çelik, “Seçim sürecinde tüm belediye başkan aday adaylarına başarılar diliyorum. Seçimlerin Çerkezköy’ümüze hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. 

 

 

 

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *