[ad_1]

Aralık ayının ilk haftasında, Ergene Belediye Başkan Adayı İsa Kalaycı’nın da aralarında bulunduğu 51 belediye başkan adayını kamuoyuyla paylaşan DEVA Partisi, önceki gün de 75 belediye başkan adayını kamuoyuna tanıttı. 

 

DEVA Partisi, önceki gün Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımıyla Ankara’da düzenlenen toplantıda, 75 belediye başkan adayını kamuoyuna tanıttı. Aralık ayının ilk haftasında Tekirdağ’da Ergene Belediye Başkan Adayı açıklanırken, önceki gün de DEVA Partisi’nin Kapaklı ve Saray Belediye Başkan Adayı açıklandı. 

 

“İLK ADIMI 31 MART’TA ATACAK”

 

Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Aralık ayının ilk haftasında yerel seçimler için ilk grup belediye başkan adayımızı açıklamıştık. Bugün de ikinci grup belediye başkan adaylarımızı açıklıyoruz. Bizim her bir adayımız, mevcut belediye başkanından da diğer adaylardan da belediyeciliği çok daha iyi yapacak bilgi ve beceriye sahip. Ben her birine sorduğumda, ‘Sen mevcut başkandan çok daha iyi yapar mısın bu işi’ dediğimde, bir saniye bile tereddüt etmeden ‘Tabii ki yaparım’ diyen arkadaşlarım. Böylece inançla dosdoğru çalışmaya devam edeceğiz. Demokrasi ve Atılım, ilk adımı 31 Mart’ta; kalıcı ve büyük adımı da bir sonraki genel seçimlerde atacak. Önce seçimleri kazanacağız. Sonra DEVA belediyeleriyle tüm ülkeye demokrasi nasıl yerelden yükselir bunu tüm Türkiye’ye hep beraber göstereceğiz” dedi. 

 

75 ADAY TANITILDI

Babacan’ın konuşmasının ardından 75 belediye başkan aday adayı tanıtıldı. DEVA Partisi’nin Kapaklı Belediye Başkan Adayı Abdullah Buz olurken, Saray Belediye Başkan Adayı da Tarık Atansoy oldu. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *