[ad_1]

2024 yılının dünyaya barış, ülkemize huzur ve insanlarımıza sağlık getirmesi temennisinde bulunan Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, kan bağışının önemine ve Kızılay’ın rolüne dikkat çekti. 

 

“2024’TE DE FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

 

Türk Kızılayı’nın, Çerkezköy’de ve Türkiye’nin birçok noktasında, gönüllü vatandaşların kan bağışlarını kabul ederek, ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığını ifade eden Karaca, Çerkezköy’de de hafta sonları Cumhuriyet meydanında kurulan mobil kan bağış istasyonları aracılığıyla kan bağışı kabul ettiklerini söyledi. İşletmeler ve okullarla yapılan işbirliği kapsamında da gönüllü vatandaşların kan bağışlarını kabul ettiklerini dile getiren Karaca, Türk Kızılayı’nın 2024’te de faaliyetlerine hız kesmeden devam edeceğini ve yılın ilk haftasından itibaren Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere birçok noktada kan istasyonlarını kurarak çalışmalarına başlayacaklarını duyurdu.

 

 

 

 

“KAN İHTİYACINDA 168 ÇAĞRI MERKEZİNE ULAŞABİLİRLER”
 

Türk Kızılayı’nın insanların doğumundan itibaren hayatı boyunca ihtiyaç duyduğu her an yanında olduğunu vurgulayan Karaca, vatandaşların kan ihtiyaçlarında 168 çağrı merkezine ücretsiz olarak ulaşabileceklerini ve en yakın kan bağış merkezlerine yönlendirileceklerini belirtti. Ayrıca, Çerkezköy ve çevresindeki insanların kan ihtiyaçlarında bizzat kendisine de ulaşabileceğini dile getiren Karaca, tüm bağışçılara ve Türk milletine yeni yıl tebriklerini iletirken, 2024 yılının ülkemize ve dünyaya barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *