[ad_1]

Geçtiğimiz hafta İstanbul Dolmahçe’de İl, İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e Kapaklı’ya kazandırmak üzere 2 bin 500 kapasiteli modern kapalı spor salonu sözü verdi. 

 

 

 

Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile özel konuştu. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ 

 

Erdoğan, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kapaklıspor’un ligde mağlup ettiği Esenler Erokspor maçına atıfta bulunarak, “Geçtiğimiz yıl play offlarda bizim takımı elediniz. Bu yıl da bizi ligde yendiniz” söylemi üzerine Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de “Sayın Cumhurbaşkanım, kısıtlı bütçelerle ve amatör ruhla şehrimizin takımı mücadele ediyor” dedi. Erdoğan’ın ‘Bizlerden talebiniz var mı?’ sorusu üzerine Çetin, Kapaklı’da spor salonu eksikliği yaşadıklarını ifade etti. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı arayarak, Kapaklı’ya önümüzdeki yıl içerisinde Kapalı Spor Salonu kazandırılması talimatı verdi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. 

 

 

 

 

“CUMHURBAŞKANIMIZ KAPAKLI’YI TAKİP EDİYOR”

 

Önceki akşam Kapaklı’da gerçekleştirilen Kapaklıspor Dayanışma Gecesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile anısını paylaşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Ülkemizin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kapaklıspor’u takip ediyor. Kapaklıspor’umuz ilçemizin tanıtımına ve gelişimine büyük katkı sağlıyor. Bunların bir tanesinin örneği de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeminde Kapaklıspor’un olmasıdır. İlçemizde sporun gelişimine katkı sağlayacağız. Kendisiyle görüşmemizde Kapaklı’ya Kapalı Spor Salonu yapılmasının sözünü aldık” dedi. 

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *