Artık online YDS kursu ile İngilizce öğrenmek son derece kolay. Online  İngilizce nasıl öğrenilir sorusu günümüzde pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Okullarda yıllarca ders olarak okutulmasına rağmen bir türlü doğru bir şekilde öğrenilemeyen İngilizce, ilerleyen zamanlarda asla öğrenilemeyecekmiş gibi bir boyut kazanıyor. İngilizce öğrenmek isteyen kişiler de bu öğrenimden bir hayli soğuyor. Ancak İngilizce geliştirme yolları kapsamında birbirinden farklı birçok yöntem ile birlikte İngilizce öğrenip kendinizi geliştirebilirsiniz.

Online YDS Kursuyla İngilizce Öğrenin

Sizler de online YDS kursu sayesinde İngilizce öğrenmeye başlayabilirsiniz. Bu sayede YDS sınavına daha kolay bir şekilde hazırlanabilirsiniz.  yöntemlerin sadece bir tanesini değil hepsini birden uygulamaya koymak ve istikrarlı şekilde devam etmek, İngilizce öğrenmek isteyenlerin bir daha unutamayacağı kazanımlar elde etmesini sağlayacaktır.

Günlük Kelime Tekrarı Yapma

İngilizce öğrenme yolları arasında en kilit adımlardan biri olan günlük kelime tekrarı, dil gelişimini yavaş yavaş geliştiren bir aktivitedir. Özellikle bu uğraşı günlük ve istikrarlı bir şekilde devam ettirmeniz gerekiyor. Örneğin haftanın her günü yapabileceğiniz gibi bunu haftanın belirli günlerine de yayabilirsiniz. Özellikle İngilizce öğrenmeye daha yeni başlıyorsanız her gün bir çalışmaya girmek kısa sürede soğumanıza yol açacağından dolayı çalışma sıklığını zamanla arttırın.

İngilizce öğrenmek adına öncelikle en çok kullanılan 100 kelimeyi ezberlemeye çalışın. Tamamen bunun için hazırlanmış özel kelime kartları satın alınabileceği gibi bu kartları evde kendiniz de yapabilirsiniz. İnternet üzerinden bu kelimeleri bularak 100 kart oluşturabilirsiniz. Özellikle bu kartlara görsellik katarak öğrenmenizi daha efektif kılabilirsiniz. İngilizce geliştirme yolları kapsamında kelimelerin hangi anlamlara geldiğini öğrenmek gelişiminizi hızlandıracaktır. 100 kelimeyi öğrendikten sonra en çok kullanılan ilk 1000 kelimeyi de aynı şekilde günlük tekrarlarla çalışmalısınız.

Seviyeye Göre İngilizce Kitap Okuma

Kelime haznesini geliştirmek ve bu kelimelerin cümle içerisinde nasıl kullanıldığını öğrenmek için kitap, dergi ve blog okumak son derece faydalı olacaktır. İngilizce öğrenme yolları olarak kendinizi oldukça zorlayacak ve geliştirecek bir yöntem olan kitap okumak siz fark etmeseniz de büyük katkı sağlayacaktır.

İngilizce öğrenmeye yeni başladıysanız hiç korkmayın başlangıç seviyesi bir kitap alarak hemen okumaya başlayabilirsiniz. Unutmamalısınız ki size en çok fayda sağlayacak kitap içerisinde bilmediğiniz kelimelerin bulunduğu kitaptır. Fakat bu tavsiyeye uyarak seviyenize hiç uygun olmayan kaynaklarla boğulmayın. Kademe kademe ilerlemeyi tercih edin. Merak edenler için İngilizce kitap seviyeleri şu şekilde sıralanmaktadır:

Stage 1

A1 (Başlangıç Seviyesi)

Stage 2

A2 (Temel Düzey)

Stage 3

B1 (Orta Seviye Öncesi)

Stage 4

B2 (Orta Seviye)

Stage 5

C1 (Orta Seviye Üstü)

Stage 6

C2 (İleri Seviye)

 

Online YDS kursu ile İngilizce öğrenmeye başlamak için ziyaret ediniz:

https://www.onlineydscenter.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir