[ad_1]

 

Törende öğrencilere hitap eden Kaymakam Güler, “Bugün bayrak töreninde Kumbağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde sizlerle beraberiz. Biz sizleri, gençlerimizi çok seviyoruz. Onun için sizlerle birlikte oluyoruz. Çünkü bu ülkenin geleceğini sizler inşa edeceksiniz.  Yaşadığımız coğrafya tarihin her döneminde büyük olaylara ve sıkıntılara sahne olmuştur. 

 

Dolayısıyla bu bölgede yaşıyorsak çok güçlü olmamız lazım. Bilimden, sanata, teknolojide en iyilerden olabilmek için çok çalışmamız lazım. Eğer mücadele etmezsek, mücadele de zayıf kalırsak ezilen, parçalanan toplumlar gibi bizde parçalanırız.  Geçen zaman içerisinde Suriye’de ve Irak’ta böyle oldu. 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına millet olarak karşı çıkıp mani olamasaydık Bugün Millet olarak güven ve huzur içerisinde yaşayamazdık” dedi. 

 

“BU COĞRAFYADA AYAKTA KALABİLMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞMALIYIZ”

Türk Milletinin güçlü bir millet olduğunu ifade eden Güler, “100 yıllık bir devlet değiliz. Asırlar önce kurulmuş bir milletin, bir devletin evlatlarıyız. Bu coğrafyada ayakta kalabilmek için çok çalışmalıyız. Çok üretmeliyiz, birbirimizi çok sevmeliyiz.

 

 Bakın zalim İsrail Devletinin Filistin’de yapmış olduğu zulme, insanlık dışı davranışlara karşı Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi savaşın sonlandırılması için karar alamadı, sadece bir devletin ret oyu ile savaşın durması kararı alınamamıştır. Tüm bunlar bize eğer güçlü olmaz isek ne ile karşı karşıya kalabileceğimizi apaçık göstermektedir. Bu nedenle çok çalışacağız bir ve beraber olacağız asla ayrılığa, bölünüp parçalanmaya izin vermeyeceğiz’” diye konuştu.

“DEVLETİMİZ ŞEHİTLERİMİZİN KANINI YERDE BIRAKMADI”

Kaymakam Güler, daha sonra Pençe -Kilit Operasyonunda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize şifa, milletimize de başsağlığı dileyerek, “Devletimiz şehitlerimizin kanını yerde bırakmadı. Bırakmayacaktır” dedi.

OKULUN DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI

Bayrak Töreninin ardından Kaymakam Mustafa Güler, öğretmenlerle kısa bir değerlendirme toplantısı yaparak okulun durumu, okulun ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi aldı. Sınıfları dolaşan Güler, öğrencilerle bir süre sohbet edip derslerinde başarılar diledi. 

Haber / Menşure KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir