[ad_1]

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde 23 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da sahnelenen oyunu Belediye Başkanı Vahap Akay da izledi. 

 

 

 

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ 

 

‘Seviyorsan Git Ayrıl Bence’ adlı tiyatro oyununa Çerkezköylü tiyatroseverler büyük ilgi gösterdi. Oyun sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanı Vahap Akay, usta oyuncuları muhteşem performanslarından dolayı tebrik ederek, kendilerine çiçek takdim etti.

 

AİLE İÇİ UYUŞMAZLIKLAR EĞLENCELİ DİLLE İŞLENDİ 

 

Boşanmak üzere olan bir çiftin hikayesinin anlatıldığı oyunda; “Çiftin son buluşmasında neler yaşanabilir? Ya bu son buluşulan yer aslında ilk buluşulan yer ise? Geçmişi masaya yatırmayı düşünen Ayhan ve Özlem çifti Krizantem Çay Bahçesi’nin masasını seçince ortaya eğlenceli bir sonuç çıkar mı?’ sorularına yanıt arandı. ‘Her aşk biraz komiktir’, ‘Arabesk Müzikali’, ‘Kadın Kafası’ ve ‘Emlakçıyı Beklerken’ oyunlarının yazarı İrfan Kangı’nın bu kez boşanmayı düşünen çiftlerin gerçekte nasıl davranması gerektiğini eğlenceli bir dille anlattığı tek perdelik komedi oyunu ‘Seviyorsan Git Ayrıl Bence’, aile içi uyuşmazlıkları sahneye taşıyor. 

 

Haber / İrem BANÇO 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *