[ad_1]

 

Kura çekiminde konulan Belediye Başkanı Murat Gerenli, sadece üreten değil, üreteni teşvik eden bir belediye olarak çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Hobi bahçelerinin 2024 yılı kullanım hakları için kura çekimi Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi Fuaye Alanı’nda Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Pektaş, Park ve Bahçeler Müdürü Hüseyin Becerenel ve vatandaşların katılımıyla yapıldı. 

HOBİ BAHÇESİ SAYISI 216’YA ÇIKARTILDI

Lüleburgaz Belediyesi’nin her alanda tarımsal üretimi teşvik ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Gerenli, “Son 5 yılda kentimize kazandırdığımız 104 yeni hobi bahçesiyle, hobi bahçesi sayısını 216’ya yükselterek tarımsal üretim yapmak isteyen komşularımızı destekliyoruz. Sadece üreten değil, üreteni teşvik eden bir belediye olarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde 112 adet, Sinan Atakan Yavuz Parkı’nda 47 adet ve Yücel Şınığ Hobi Bahçeleri’nde 57 adet olmak üzere toplam 216 adet hobi bahçesini uygun fiyat tarifesiyle vatandaşa yurttaşlara yıllık kullanım hizmeti sunuyor.

Haber / İrem BANÇO

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *