[ad_1]

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kapaklı, Süleymanpaşa ve Çorlu’da bazı adreslerde yapılan aramalarda bir miktar sentetik uyuşturucu ve uyarıcı madde, 10 uyuşturucu hap ve hassas terazi ele geçirildi.

 

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticaretinin önlenmesi ve suça karışanların yakalanması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

 

KAPAKLI’DA BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Kapaklı’da D.Y. isimli şahsın evinde yapılan aramalarda 7 gram Metamfetamin, 27 gram bonzai, 1 adet Extacy hap, 2 adet şeffaf kilitli poşet, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı (Payp) ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Süleymanpaşa’da Önleyici Kolluk Devriye faaliyeti esnasında durdurulan A.Ü. ve E.E. isimli şahısların yapılan üst aramasında da E.E. isimli şahıs üzerinde yaklaşık 2 gram metafetamin ele geçirildi. 

 

ARAÇTA ARAMA KAPILDI

 

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çorlu’da durdurulan bir araçta 21 gram Metamfetamin, 1 adet Hassas Terazi, 2 adet Cam uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi. Olayla bağlantılı olan K.S.K. isimli şahsın işletmekte olduğu iş yeri ve evinde yapılan aramada da 9 gram metamfetamin, 8 adet sentetik hap ve 17 adet 9 mm tabanca mühimmatı ele geçirildi. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *