[ad_1]

AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Erdem Başak ve Keşan OSB Müdürü Murat Sınar ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. 

 

EN KISA ZAMANDA FAALİYETE ALMIŞ OLACAĞIZ

 

Çalışmalarda en önemli kıstaslarının Edirne’de yeşile ve çevreye duyarlı sanayi için doğru adımları atmak olduğunu belirten Edirne Valisi Yunus Sezer, “İnşallah, bu bakış açısıyla süreci hızla tamamlayıp, OSB’leri en kısa zamanda faaliyete almış olacağız” dedi.

 

 

OSB İÇİN GÖRÜŞMELERDE BULUNDULAR

 

Vali Yunus Sezer ve beraberindeki heyet, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ı da ziyaret etti. Ziyarette Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve İpsala Karma Organize Sanayi Bölgesi için görüşmelerde bulunan Edirne heyeti, Ankara Ticaret Odası’nın hizmet ve çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Vali Yunus Sezer, misafirperverliğinden dolayı Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’a teşekkür etti. 

 

 

 

 

OSB’LERİN KURULUM SÜRECİ DEĞERLENDİRİLDİ

 

Heyet, Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç’ı da ziyaret etti. Ziyarette ASO 1. OSB Başkanı Niyazi Akdaş da yer aldı. Ziyarette mevcut OSB’nin kapasite artırımı, istihdam ve ekonomik anlamda Edirne’ye büyük katkı sunacak Keşan ve İpsala OSB’lerimizin kurulum süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *