[ad_1]

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alan Ses Ver Sus Grubu, A Capella müzik tarzında verdikleri konser ile Çerkezköylülere müzik ziyafeti sundu. Konser sonunda izleyiciler, gurubu uzun süre ayakta alkışladı.

 

 

 

 

“İNSANLARIN İLGİSİ BİZLERİ SON DERECE MUTLU ETTİ”

 

SesVerSus Grubu üyelerinden Aslıhan Şahin Güven, grubun 2011 yılında kurulduğunu belirterek, “SesVerSus olarak çalışmalarımızı Ankara’da yapan bir ekibiz. Anadolu’nun pek çok şehrine gidiyoruz, çok da büyük ilgi görüyoruz. Trakya’ya da ilk kez geliyoruz. A Capella, dünyada yeni yeni yayılan ve yeni yeni gelişen bir müzik tarzı. Türkiye’de de tabi ki bunun yansımaları var. Biz tamamen insan sesiyle oluşan batı müziği alt yapısının kullanıldığı bir tarz yapıyoruz. Dolayısıyla insanlara bunu anlatırken, zorlanacağımızı düşünürken insanların ilgisi bizleri son derece mutlu etti. Çerkezköy’de de böyle güzel bir topluluk önünde sahne almak, şarkılarımızı söylemek son derece keyifli ve güzeldi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

HEP BİR AĞIZDAN İZMİR MARŞI SÖYLENDİ 

 

Konserin sonunda İzmir Marşı’nı büyük bir coşku ile söyleyen Ses Ver Sus Grubu’na salondaki tüm izleyiciler ayakta eşlik etti. Konserin ardından sahneye çıkan Belediye Başkan Vekili Cengiz Memiş, “Çerkezköy Belediyesi, son 10 yılda yaptığı yatırımlar ile kültür ve sanatı destekliyor. Önümüzdeki 5 yılda da kurduğumuz bu altyapı ile inşallah Çerkezköy’e bir kültür ve sanat kimliği kazandıracağız. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Bu muhteşem konser için Ses Ver Sus A Capella Grubu’na teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

 

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *