[ad_1]

AK Parti’nin 13 belediye başkan aday adayının tanıtıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Ali Gümüş, “Geçmiş dönemlerde AK Parti hizmet yaparken CHP, bizi hizmetsizlikle sınadı. Büyükşehir ve Çerkezköy’ü hizmetsizlik girdabından kurtarmaktır muradımız. Cumhurbaşkanımıza Çerkezköy’ü tekrar hediye edeceğiz” dedi. 

 

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, AK Parti ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, belediye başkan aday adayları Hayrettin Çetinkaya, Kamil Çetintaş, Ali Çolak, Ali Ertem, Atakan Danış, Ali Dönmez, Abdurrahman Yekeler, Sinan Meral, Abdullah Öğe, Serdar Hanedaroğlu, Ali Bozdağ, Recep Biyik, İrfan Tombalak ve partililerin katıldığı toplantının açılışında konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, AK Parti’nin kadrolarının her zaman yarın seçim olacakmış gibi hazır olduğunu belirterek, “Belediye başkan aday adaylarımızla hem teşkilatımızda hem de ticaret odasında tanışma toplantısı gerçekleştirdik. Teşkilatımızla iç içe olmayan bir iki adayımız vardı. Hem onları tanıştırma fırsatı bulduk hem de bizler tanıştık.  10 yıl boyunca itibarsız hale getirilen Çerkezköy’ü yeniden itibarlı hale getireceğimize yürekten inanıyorum. Hata yapacak zamanımız ya da şansımız var. Dolayısıyla Allah bizi nefsimize uydurmasın. 2024’te AK Parti ve Cumhur İttifakı bayrağını belediyeye dikeceğiz inşallah” dedi. 

 

 

 

 

 

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMALIYIZ”

 

Gaziosmanpaşa Mahalle Başkanı Osman Şengül’ün ardından konuşan AK Parti Çerkezköy Belediyesi Meclisi Parti Sözcüsü Adem İçli de, “Bu süreçte Türkiye Yüzyılında Çerkezköy’ü yeniden AK Belediyecilik anlayışı ile buluşturmak için gece gündüz çalışmalıyız. Kapımızı çalıp, teşkilatımıza ziyaretimize gelen, daima yanımızda olan hemşehrilerimiz ile birlik ve beraberlik bağları kurup yeni bir lokasyon oluşturacağımızın inancı içerisindeyiz” dedi. 

 

“TEMAYÜL YOKLAMASINI YAPTIK”

 

AK Parti Çerkezköy Teşkilatlanma Başkanı Nihat Erim Mert ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turgut Karataş’ın ardından AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş konuşma yaptı. Gümüş, “Belediye başkan aday adaylarımızı belirledik ve temayül yoklamasını da yaptık. Halen ilçe başkanlıklarımızda belediye meclis üyelikleri için aday adaylığı müracaatları sürüyor. Diğer partilere nazaran bizim parti içi aday adaylık mücadelesi diye bir şey yok. Çünkü bizler ilerde gerçekleşecek mahalli idareler seçimine nasıl katkıda bulunuruzun arayışı içerisindeyiz” diye konuştu. 

 

 

 

 

“CHP, BİZİ HİZMETSİZLİKLE SINADI”

 

Kimsenin vazgeçilmez olmadığını söyleyen İl Başkanı Ali Gümüş, “Bizim partimizde tek vazgeçilmez kişisi Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Dolayısıyla bizim partimizde kırgınlık, küskünlük, çelme takma gibi hareketler olmaz olmayacak da. Zaten genel seçimde de yerel seçimde de diğer partilerde kırgınlıklar ayrılma olur, AK Parti devam eder. 2014 ve 2019’da sizlerin de gördüğü üzere belediye meclis üyemizin de sizlere bilgi verdiği üzere bir hizmetsizlik durumu yaşandı. Geçmiş dönemlerde AK Parti hizmet yaparken CHP, bizi hizmetsizlikle sınadı. Büyükşehir ve Çerkezköy’ü hizmetsizlik girdabından kurtarmaktır muradımız. Mali idareler seçiminden beklentimiz de bu” dedi. 

 

“ÇERKEZKÖY’DE 5 SENE DAHA AZAP ÇEKEMEYİZ”

 

Çerkezköy’de bir AK Parti ruhunun olduğunu söyleyen Gümüş, “Şu an Kapaklı, Çerkezköy’ü geçse de, Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği veren iki ilçe Çerkezköy ve Kapaklı idi. Çerkezköylü hemşehrilerimizin bu seçimde desteğini eksilttiğini gördük. Burada kazanmamayı aklımızdan bile geçirmiyoruz. Allah’ın izniyle Çerkezköy’ü biz alacağız. Aday adaylarımızda o heyecanı da gördük. Sizlerden yeniden Çerkezköy’ü kazanmak için söz alabilir miyiz? Kazanmamayı aklınızdan bile geçirmeyin. Sizler söz verdiniz, aday adaylarımız söz verdi, biz hep beraber olursak o fotoğrafı korursak başarısızlık için hiçbir mazeretimiz olmaz. Sözümüzden dönemeyiz. Maazallah kazaya mahal yoktur. Çerkezköy’de 5 sene daha azap çekemeyiz. Bu işin telafisi yok. Cumhurbaşkanımıza Çerkezköy’ü tekrar hediye edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *