[ad_1]

Spor dünyasından ünlü isimlerin de mağdurları arasında olduğu milyonlarca dolarlık gizli fon dolandırıcılığı davasının sanığı eski banka müdürü Seçil Erzan’ın Çorlu’daki evinde yapılan aramada, sağlam telefonun yanında ekranı kırık bir telefon ele geçirilmişti.

 

Gözaltına alınmadan önce bankanın kendisine bir telefon ve hat tahsis ettiğini, ancak bankanın bu telefonu verdiği sırada önceki telefonu kırıp atmasını, içindeki tüm yazışmaları da silmesini istediğini söyleyen Seçil Erzan ifadesinde “Ben o zaman korkup bu telefonun ekranını kırmıştım. Öncesinde de silebildiğim kadar Whatsapp mesajlaşmalarımı silmiştim. Yine de bu telefonu ne olur ne olmaz diye saklamıştım. Halihazırda bu telefonu size teslim etmek istiyorum. Bu telefonumda silinmiş olsa da mesajlar geri gelebilecek konumdaysa getirtilmesini istiyorum. Özellikle Semih Kaya ve Fırat Özdemir tarafından nasıl tehdit edildiğim görülecektir” dedi. 

 

KIRIK TELEFON ONARILDI

 

Seçil Erzan’ın Çorlu’daki evinde bulunan kırık telefon, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde onarıldı. Silinen mesajlar geri getirilirken, 180 bin mesaj soruşturmada görevli polisler tarafından incelemeye alındı. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *