[ad_1]

 

Düzenlenen Sektörel İstişare Toplantısına Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sifil, Asıl Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ogün, Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Mangır ile Çerkezköy TSO 3. Meslek Komite Başkanı Tuncay Üstünol, 

 

3. Meslek Komite Başkan Yardımcısı Gültekin Günay ve 3. Meslek Komite Üyesi Nilgün Zaimoğlu,  Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yılmaz, 10. Meslek Komite Başkanı Rifat Özel, Meslek Komite Başkan Yardımcısı Rüstem Oğuz ve Meslek Komite Üyeleri Mehmet Eren ile Özer Engin katıldı. 

ÜYELERİN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Dayanıklı Tüketim Malları Satıcıları iş kolunda hizmet veren üyelerin sorunlarının görüşüldüğü toplantıda odalar arası iş birliği içinde belirlenecek çözüm olanakları üzerinde de fikir alışverişinde bulunuldu. Oda başkanları da birlikte atılacak adımların bölge adına daha hızlı ve kesin sonuçlar doğuracağını dile getirdi. 

Haber / Buse AKIN

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *