[ad_1]

CHP, Edirne’de 2 ilçe ile 5 belde, Kırklareli’nde ise 1 ilçe ve 6 beldede adaylarını açıkladı. Edirne’de 4, Kırklareli’nde 4 mevcut başkanı yeniden aday gösterildi. 

 

Parti Meclisi’nde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeniden aday gösterilmesi kararlaştırılırken, 2019’da az oy farkıyla kaybedilen Balıkesir’de ise Balıkesir Eski Milletvekillerinden Ahmet Akın Büyükşehir Belediye başkan adayı gösterildi. 

 

BURSA’DA MUSTAFA BOZBEY ADAY GÖSTERİLDİ

 

Bursa’da Nilüfer Belediye Eski Başkanı Mustafa Bozbey Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilirken, Yüksek Disiplin Kurulu’nca 26 Temmuz’da partiden ihraç edilen, geçtiğimiz hafta gelen afla partiye dönen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da yeniden belediye başkan adayı oldu.

 

EDİRNE’DE 2 İLÇE VE 5 BELDEDE ADAY BELİRLENDİ

 

Cumhuriyet Halk Partisi, Edirne ve Kırklareli’nde de bazı ilçe ve belde belediye başkan adaylarını belirledi. Edirne’nin Lalapaşa ilçesinde Zafer Sezgin Geldi aday olurken, Süloğlu ilçesinde ise mevcut belediye başkanı Mehmet Ormankıran yeniden aday oldu. İpsala ilçesine bağlı Esetçe beldesinde İbrahim Örs aday olurken, Keşan ilçesine bağlı Beğendik beldesinde mevcut başkan Muhammet Örnek, Keşan ilçesine bağlı Yenimuhacir beldesinde Tamer Kıral, Meriç ilçesine bağlı Küplü beldesinde mevcut başkan Gökmen Atay, Uzunköprü ilçesine bağlı Kırcasalih beldesinde de mevcut başkan Hüseyin Tütüncü aday oldu. 

 

KIRKLARELİ’NDE 1 İLÇE VE 6 BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AÇIKLANDI

 

Kırklareli’nde de 1 ilçe ve 6 beldenin belediye başkan adayı belirlendi. Kırklareli’nin Vize ilçesinde mevcut belediye başkanı Ercan Özalp yeniden aday olurken, Babaeski ilçesine bağlı Karacahalil beldesinde mevcut belediye başkanı Aykut Yakut, Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde mevcut belediye başkanı Mustafa Altıntaş, Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran beldesinde mevcut belediye başkanı Ertuğrul Çamlıca, Lüleburgaz ilçesine bağlı Evrensekiz beldesinde Birol Özbay, Merkez Kavaklı beldesinde de Ufuk İn, Merkez Üsküp beldesinde de Halil Çallı aday oldu. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *