[ad_1]

Her gün farklı bir ilçede çalışma yapan Yüceer, dün de Çerkezköy’de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Saat 10.00’da Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Candan Yüceer, partililerle bir araya geldi. 

 

 

 

GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

İlçe Teşkilatı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretinin ardından Yüceer, saat 12.00’de de Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret etti. Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler tarafından karşılanan Yüceer, “Gazilerimiz, şehit ailelerimiz bizim en kıymetlilerimiz. Elimizden geldiğinde milletvekilliğim süresince sorunları, talepleri dile getirmeye çalıştık. İnşallah bundan sonra da başka bir şekilde hizmet etme, birlikte olma şansımız olur” dedi. 

 

 

 

 

“ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”

 

Gazilerin yerinin çok ayrı olduğunu dile getiren Yüceer, “Ülkede birliği, beraberliği, bayrağı, geçmişimizi, geleceğimizi temsil ediyorsunuz. Bizim için çok değerlisiniz. İnsan geçmişini bilmiyorsa, o insan geleceğini kuramaz zaten yok olup gider toplum olarak da. O yüzden bu ülkede, bu topraklarda, bu birlik beraberlikte emeğiniz, payınız çok büyük. Allah başımızdan eksik etmesin. Sizin için ne yapsak eksik, ne yapsak az. Gönül tabi ki daha fazlasını istiyor. İnşallah Allah nasip ederse biz de Büyükşehir Belediye Başkanı olursak sorunları, sıkıntıları eksilterek gideceğiz” diye konuştu. 

 

“TEKİRDAĞ’A ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPTI”

 

Bir partilinin “Mavi gözlü Tekirdağ’a bir kadın elinin değmesi güzel olacak” demesi üzerine Candan Yüceer, “Biz kadın-erkek diye ayırmıyoruz. Ayrımız gayrımız yok ama biz kadınlar olarak biraz daha hassasız, iş odaklıyız, her şeye biraz daha hassas yaklaşıyoruz. Daha kucaklayıcı oluyoruz. O hassasiyeti bu kadar yıllık bilgimiz, deneyimimiz, birikimimiz ile birleştirip Tekirdağlı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız inşallah” dedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın da Tekirdağ’a çok güzel hizmetler yaptığını söyleyen Yüceer, “Kurucu belediye başkanlığı yaptı. Bizim amacımız ‘O kötü, biz iyiyiz’ demek değil. Bu bir bayrak ve hizmet yarışı. O’nun ördüğü bir duvar var, biz bu duvarı daha yükseğe nasıl öreriz onun mücadelesindeyiz. Bunu da takdir edecek olan partililerimiz, seçmenlerimiz” diye konuştu. 

 

“ULAŞILABİLİR OLMAK ÇOK ÖNEMLİ”

 

Siyasette, yerel yönetimlerde ulaşılabilir olmanın çok önemli olduğunu dile getiren Yüceer, “Bir cenazende, bir sorunun çözümünde ihtiyaç duyuyorsun. Belediyede bir işin olduğunda o kapıyı çalmaya, derdini anlatmaya ihtiyaç duyuyorsun. Siyasette iletişimi koparmamak lazım. Bizler bugüne kadar koparmadık. Allah nasip ederse, büyükşehir belediye başkanı olursak da kendimiz gibi olalım, özümüzü koruyalım istiyorum” dedi. Candan Yüceer, eşi Kamil Yüceer’in de kendisine çok destek olduğunu, en büyük şansının eşinin desteği olduğunu ifade etti. 

 

HER GÜN BİR İLÇEDE PROGRAM YAPIYORUZ”

 

Ziyaretin ardından Çerkezköy programına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Candan Yüceer, “Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Bir genel seçimden çıktık. Sonrasında bir kurultay süreci yaşadık. Akabinde yerel seçim çalışmalarımıza başladık. Ben de aday adayı olarak çalışmalarıma hızlı bir şekilde devam ediyorum. Her gün bir ilçede program yapıyoruz. Ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Sivil toplum kuruluşları, odalar ve esnafımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Kahvehane, kıraathane, pazar ziyaretleri, köy ziyaretleri hep beraber devam ediyor. Yoğun ve zorlu bir çalışma süreci içerisindeyiz” dedi. 

 

“TÜM ADAY ADAYLARIYLA GÖRÜŞTÜLER”

 

2024 yerel seçimleri kapsamında Tekirdağ bölgesinde Genel Merkez tarafından görevlendirilen Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Kayıhan Pala ve Parti Meclisi üyesi Nazan Güneysu’nun geçtiğimiz günlerde Tekirdağ’a gelerek aday adaylarıyla görüşmeler yaptığını ifade eden Yüceer, “Görevlendirmeler yapıldı. Parti Meclisi üyelerimiz ve milletvekillerimiz sadece Tekirdağ’a değil, tüm illere gitti. Örgütlerle, aday adaylarıyla görüştüler. Aday adaylarının genel merkeze gidip görüşmesi biraz daha zor olabiliyor. Herkes o imkanı bulamıyor. Yığılmalar oluyor. Dolayısıyla eşitlik ve adaleti sağlama noktasında parti meclisi üyesi ve milletvekili arkadaşlarımızın burada gelip, tüm aday adaylarıyla görüştüler” diye konuştu.

 

“BİZE DÜŞEN ADAY KİM OLURSA OLSUN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM ETMEK”

 

“Adaylar ne zaman belli olur?” sorusuna da cevap veren Candan Yüceer, “Tekirdağ noktasında bilmiyorum ama adaylıkları açıklamaya başladılar diye biliyorum. Bu haftadan itibaren belli illerle başlayıp peyder pey açıklaya açıklaya gidilecek. Geçtiğimiz seçimlerde de 3 Ocak’ta büyük bir kısmı açıklanmıştı. Umarım şimdi de adaylarımız Ocak ayının ilk haftasında ya da ocak ayını bulmadan açıklanır. Şu an partimize büyük bir teveccüh var. Bütün ilçelerde 10’arlara yaklaşan aday adaylarımız var, meclis üyesi adaylıklarımızda çok ciddi bir patlama var. Bu partimize olan teveccühü, birlik ve beraberliği, umudu gösteriyor. Bize düşen de bu noktadan itibaren adayımız kim olursa olsun birlik beraberlik içinde ilçelerimiz için, büyükşehirimiz için, Tekirdağ’ımız için, Türkiye’miz için çalışmalarımıza devam etmek” dedi. 

 

TEKİRDAĞLI SEÇMENLERE DE SESLENDİ

 

Tekirdağlı seçmenlere de seslenen Yüceer, “Bugüne kadar şahsıma ve partimize olan destekleri için yürekten teşekkür ediyorum. Bir yola çıkıyoruz. Eğer onlar teveccüh gösterirlerse, bize destek olurlarsa Tekirdağ’ımızı birlik beraberlik içinde daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız. Tekirdağ hizmet noktasında hak ettiği yatırımları bugüne kadar merkezi yönetimlerden alamadı. Hem bunlar nokrasında hem de yerel hizmetleri daha üste taşıma noktasında elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Onlar bizlere destek olursa, teveccüh gösterirse, biz de bu noktada bize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Yürekten hepsine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Çerkezköy  programı kapsamında TMMOB Mimarlar Odası Çerkezköy Temsilciliği, S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret eden Yüceer, esnaf, Pazar ve kahvehane ziyaretlerinde de bulundu. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *