[ad_1]

Vali Ekici, Demirköy’e bağlı Yeşilce, Karacadağ, Yiğitbaşı, Boztaş, Balaban Köyleri ile Lüleburgaz’a bağlı Sarıcaali, Oklalı ve Düğüncübaşı Köylerini ziyaret etti.

 

 

 

 

KÖY SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ 

 

Demirköy’e bağlı köylere yaptığı ziyaretlerde Vali Ekici’ye; Demirköy Kaymakamı Ertuğrul Bayram, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Cemalettin Akyüz, İl İdare ve Denetim Müdürü Alaettin İkican ve ilgili kurum ve kuruluş müdürleri eşlik etti. Yeşilce Köy Muhtarı Erdinç Ertuğrul, Karacadağ Köy Muhtarı Ferit Güçlü, Yiğitbaşı Köy Muhtarı Özcan Özen, Boztaş Köy Muhtarı Coşkun Uluk ve Balaban Köy Muhtarı Cavit Yalçındağ’ı muhtarlıklarında ziyaret eden Vali Ekici, köyleri hakkında bilgiler aldı. Muhtarlık ziyaretlerinin ardından Vali Birol Ekici, köy sakinleri ile bir araya gelerek, köylerin gelişimi için devlet tarafından devam eden ve planlanan projeleri değerlendirdi.

 

KÖYLER HAKKINDA BİLGİ ALDI 

 

Lüleburgaz’a bağlı köylere yaptığı ziyaretlerde Vali Ekici’ye; Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Cemalettin Akyüz, İl İdare ve Denetim Müdürü Alaettin İkican ve ilgili kurum ve kuruluş müdürleri eşlik etti. Lüleburgaz Sarıcaali Köy Muhtarı Onur Işık, Oklalı Köy Muhtarı Celalettin Aygün ve Düğüncübaşı Köy Muhtarı Fikret İlhan’ı ziyaret eden Vali Ekici, köyleri hakkında bilgiler aldı. Muhtarlık ziyaretlerinin ardından Vali Birol Ekici, ziyareti kapsamındaki köylerin sakinleri ile bir araya gelerek, köylerin gelişimi için devlet tarafından devam eden ve planlanan projeleri değerlendirdi.

 

Haber / Ercan ERDAĞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *